Hipogonadism masculin

Hipogonadismul masculin reprezinta o afectiune in care organismul nu produce suficient testosteron, hormon sexual care joaca un rol esential in cresterea si dezvoltarea baietilor la pubertate.

Hipogonadismul masculin

Hipogonadismul masculin Hipogonadismul masculin reprezinta o afectiune in care organismul nu produce suficient testosteron, hormon sexual care joaca un rol esential in cresterea si dezvoltarea baietilor la pubertate. Unele persoane se pot naste cu aceasta boala, in timp ce altele o pot dobandi de-a lungul vietii. Este o problema care poate provoca infertilitate la maturitate si care cu cat e depistata mai din timp, cu atat se previn mai multe complicatii. Care sunt cauzele? Exista 2 tipuri principale de hipogonadism: primar (care isi are originea intr-o problema la nivelul testiculelor); secundar (care indica o problema la nivelul hipotalamusului sau glandei pituitare). Fiecare dintre...

Alte articole despre:  infertilitate barbati


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul