Urmareste-ne:

Giardia copii

Este cauzata de un parazit intestinal numit giardia lamblia. aceasta prezinta simptome de greata, inapetenta si dureri abdominale puternice.

Giardia (Giardioza) la copii

Giardia sau giardioza este una dintre cele mai frecvente parazitoze intestinale intalnite in randul copiilor. Este o afectiune intestinala contagioasa determinata de ingestia parazitului Giardia lamblia din diverse surse de contaminare: fructe nespalate, apa potabila din izvoare nesigure, piscine publice etc. Care este cauza? Giardioza este afectiunea tractului digestiv aparuta din cauza parazitului intestinal Giardia Lamblia. Acesta se depune pe peretii intestinelor impiedicand absorbtia corecta a grasimilor si carbohodratilor din alimente. Giardia este cauza principala a majoritatii cazurilor de diaree la copii. Copiii mici sunt de 3 ori mai predispusi la a dezvolta giardioza...

Parazitozele intestinale la copii

Parazitozele intestinale la copii Parazitozele intestinale sunt afectiuni ale aparatului digestiv care apar frecvent printre copii. Ele sunt boli contagioase si sunt cauzate de patrunderea in organism a unor paraziti care dau nastere unor boli ca Giardioza, Ascaridioza, Oxiuroza, Tenia, Toxoplasmoza si altele. Boli parazitare frecvente Cele mai comune parazitoze intestinale in randul copiilor sunt: Giardioza (Giardia)
Este cauzata de un parazit intestinal numit Giardia lamblia. Aceasta prezinta simptome de greata, inapetenta si dureri abdominale puternice. Ascaridioza (limbricii) Este infectia cu un vierme cilindric numit Ascaris Lumbricoides. In general, boala este asimptomatica, insa...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul