Fobie insecte copii

Fobia de insecte reprezinta o frica irationala si necontrolata cauzata de preszenta unui anumit tip de insecte. la unii copii se manifesta si daca i se vorbeste despre insecta in cauza sau i se arata o imagine a ei.

Frica de insecte la copii (entomofobia)

Fobia de insecte reprezinta o frica irationala si necontrolata cauzata de preszenta unui anumit tip de insecte. La unii copii se manifesta si daca i se vorbeste despre insecta in cauza sau i se arata o imagine a ei. Ea se mai numeste si entomofobie si este altceva decat simpla reactie de a evita un gandac sau a avea o repulsie fata de el. Afla care sunt simptomele si cum iti poti ajuta copilul! Care sunt cauzele entomofobiei sau fobiei de insecte? Specialistii sustin ca exista mai multe posibile cauze ale acestei fobii: o experienta traumatizanta prin care a trecut copilul, cum ar fi intepatura de la acea insecta; prin insusirea fobiei de la altii; la simpla...

Alte articole despre:  entomofobia emotii copii


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul