Factori risc tulburari alimentare

Tulburarile alimentare la copii se declanseaza atat din cauze ereditare, dar si din cele ale unor factori care tin de personalitatea copilului, uneori chiar si stilului de viata si educatiei.

Factorii de risc pentru tulburarile alimentare la copii

Tulburarile alimentare la copii se declanseaza atat din cauze ereditare, dar si din cele ale unor factori care tin de personalitatea copilului, uneori chiar si stilului de viata si educatiei. Pe masura ce cresc, mai ales la adolescenta, copiii incep sa devina preocupati de felul in care arata. Atunci cand aceasta preocupare se transforma intr-o obsesie, apare terenul predispozant pentru anorexie, bulimie sau alta tulburare. Iata care sunt principalii factori de risc la copii! Momentul inceperii pubertatii este esential Tulburarile alimentare isi fac adesea debutul la inceputul perioadei pubertatii, pe la 11-13 ani la copii. Sansele ca cei mici sa dezvolte o tulburare alimentara...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul