Urmareste-ne:

Concediu medical

Potrivit legislatiei din romania, asiguratii au dreptul la concediu si indemnizatie pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 7 ani, iar in cazul copilului cu handicap, pentru afectiunile intercurente, pana la implinirea varstei de 18 ani.

Concediul si indemnizatia de ingrijire a copilului bolnav - cum se acorda si care sunt prevederile legale

Concediul si indemnizatia de ingrijire a copilului bolnav - cum se acorda si care sunt prevederile legale Cazul Magdei Vasiliu (prezentatoare de stiri la un post de televiziune), al carei baietel a fost diagnosticat cu cancer, a facut valuri pe Internet, opinia publica descoperind astfel o noua provocare in viata de parinte: acordarea concediului pentru ingrijirea copilului bolnav. Zilele trecute, ea a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj cu privire la birocratia din Romania care ii sta in cale pentru a-si ingriji micutul. Din pacate insa, prin ceea ce Magda trece in aceasta perioada, au trecut si alte zeci de mii de parinti. Doar ca vocea lor s-a stins usor pe un hol de spital, pe o canapea a doctorului de familie sau la poarta unei institutii medicale. "A venit momentul in care...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul