Comunitati online mamici

Petrecerea de Ziua copiilor cu Copilul.ro

Petrecerea de Ziua copiilor cu Copilul.ro Pe 2 iunie, intr-o sambata dimineata in care vremea – dupa o saptamana tare capricioasa! - a tinut cu noi, ne-am intalnit cu mic cu mare la Cafe Antipa, in plin centrul orasului, pentru a sarbatori Ziua Comunitatii Copilul.ro si a copilariei. Ascunsa in spatele unor copaci batrani, greu de vazut din strada, avand Muzeul Antipa drept pavaza, cafeneaua ne-a primit cu usile deschise, punandu-ne tot spatiul la dispozitie. POZE DE LA PETRECERE Si tot spatiul s-a umplut cu copii de toate varstele, cu mamici, cu animatorii de la Zurli, precum si cu tatici... Acestia din urma sunt din ce in ce mai multi de la o petrecere la alta. Se pare ca ii atrage Comunitatea noastra plina de...

Sarcina, o noua viata sociala

Sarcina, o noua viata sociala Sarcina iti ofera sansa unei vieti sociale noi - mai active, mai palpitante si interesante. Ai sansa sa iti faci prietene noi, confidente si sa gasesti sprijin sau sa empatizezi cu gravidute care trec prin aceeasi experienta. Sursele unei vieti sociale active in sarcina sunt de obicei: cabinetul medicului, forumurile si site-urile de specialitate sau cursurile ori clasele de gimnastica prenatala.

Chiar daca nu esti de felul tau o persoana foarte sociabila, atunci cand esti gravida parca este cel mai usor sa iti faci prieteni si sa iti gasesti persoane cu care sa vorbesti despre problemele tale. Burtica ta este un magnet pentru cei mai multi din jurul tau.
Cabinetul...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul