Alimente congelate sanatate

Conservarea alimentelor la 0 grade celsius este sigura, spun exeprtii. doar calitatea are de suferit de pe urma congelarii indelungate a unui produs.

Alimentele congelate, sanatoase sau nu?

Alimentele congelate, sanatoase sau nu? In timp ce unii specialisti sustin ca alimentele congelate sunt extrem de sanatoase, pentru ca isi pastreaza aproape toate proprietatile nutritive, altii le blameaza si avertizeaza in legatura cu folosirea lor in alimentatia curenta a intregii familii. Sunt ele periculoase pentru sanatate? Oare pot fi date copiilor? Este congelarea un mod sigur de conservare a alimentelor? Conservarea alimentelor la 0 grade Celsius este sigura, spun expertii. Doar calitatea are de suferit de pe urma congelarii indelungate a unui produs. Siguranta alimentelor este asigurata de faptul ca temepratura foarte scazuta impiedica dezvoltarea microorganisemlor care provoaca alterarea alimentelor si...

Alte articole despre:  alimentatie copii


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul