Alaptarea in timpul sarcinii

Alaptarea in timpul sarcinii nu are contraindicatii.

Alaptarea in timpul sarcinii

Femeile pot ramane insarcinate in timp ce alapteaza un copil. Multe mamici vor sa creasca doi copii de varste cat mai apropiate si aleg sa ramana insarcinate cat mai repede dupa nasterea primului. Insa una dintre grijile care planeaza in aceasta situatie este alaptarea. Mai pot ele alapta bebelusul sau afecteaza sarcina? Este alaptatul sigur in timpul sarcinii? Mamicile au impresia ca daca raman gravide in alaptare vor fi nevoite sa intarce bebelusul pe care-l alapteaza si sa renunte astfel la hranitul la san. Medicii insa nu sfatuiesc mamicile sa renunte la alaptat chiar daca apare o sarcina in acest timp. Particularitati ale alaptatului in sarcina alaptarea in tandem este...

Alte articole despre:  alaptare san alaptare tandem

Alaptatul in timpul noptii

Alaptatul in timpul noptii Alaptatul in timpul noptii poate reprezenta o problema daca te depriveaza de somn sau daca bebelusul tau a devenit dependent de acest lucru. Faptul ca bebelusul tau se trezeste de mai multe ori pe noapte si nu se culca la loc decat dupa ce il alaptezi poate avea mai multe cauze.

Una dintre ele ar putea fi faptul ca ai stabilit o rutina prin care copilul tau asociaza adormitul cu alaptatul. Lucrul acesta se poate intampla daca in fiecare noapte, exact inainte sa adoarma, l-ai alaptat. Pe parcursul noptii copilul se va trezi destul de des si nu va adormi decat dupa ce a fost alaptat din nou.


Copiii, ca si adultii, se trezesc de mai multe ori pe parcursul noptii....Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul