• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
26 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Cleaning and Babysitting Ro

Cleaning and Babysitting.Ro este o agentie cu experienta de peste 15 ani in servicii de:

- Babysitting (8 -10 h / zi sau interne = cu cazare);
- Ingrijire varstnici sau bolnavi (8 -10 h / zi sau interne = cu cazare);
- Menaj in firme si locuinte (program 4 sau 8 h / zi, 1 zi sau 5 / saptamana).

Cleaning and Babysitting...

Cleaning and Babysitting.Ro este o agentie cu experienta de peste 15 ani in servicii de:

- Babysitting (8 -10 h / zi sau interne = cu cazare);
- Ingrijire varstnici sau bolnavi (8 -10 h / zi sau interne = cu cazare);
- Menaj in firme si locuinte (program 4 sau 8 h / zi, 1 zi sau 5 / saptamana).

Cleaning and Babysitting RO este o agentie acreditata A.N.O.F.M, cu experienta de peste 15 ani in domeniul recrutarii de personal casnic: infirmiere, menajere, bone, bucatari cu experienta, gradinari, soferi si paznici.

Datorita faptului ca pe parcursul acestor ani am gasit solutii la toate cererile clientilor, agentia a primit referinte de onoare din partea acestora. Detalii pe: www.cleaning-babysitting.ro

09:00- 17:00 de luni-vineri

- babysitting / after school / bona+ menajera;
- servicii de curatenie;
- ingrijire batrani / bolnavi la domiciliu.

oricand! chiar si de noapte sau de sarbatori!

intre 1500 - 3500 RON / in functie de experienta;

- bucatari cu experienta la domiciliu;
- gradinari cu experienta;
- soferi cu expertienta/ paznici.

Opinii utilizatori

Cleaning and Babysitting Ro
De Ariadna pe 01 Februarie 2011

Este printre putinele agentii intr-adevar serioase. Le cunosc bine si pe doamnele care lucreaza acolo si am numai cuvinte de lauda pentru munca depusa de ele! Felicitari!

Cleaning and Babysitting Ro
De Kara35 pe 01 Februarie 2011

Firma chiar e profesionista, parca nu suntem in Romania, oameni buni! Am fost super tratata, mi-au facut si discount, am platit in 2 rate, iar de personal, ce sa spun, exceptional! Parca as mai face un copil. Bravo doamnelor!

Cleaning and Babysitting Ro
De Popovici.maia pe 01 Februarie 2011

Sper sa faceti fericiti si alti parinti cum suntem noi cu bona noastra. Numai bine si mult succes pe viitor!

Cleaning and Babysitting Ro
De Kristall pe 01 Februarie 2011

Sunt o mamica foarte multumita de serviciile acestei agentii. Va recomand sa apelati cu incredere. Seriozitatea, profesionalismul si promptitudinea sunt cartea lor de vizita.

Contact Cleaning and Babysitting Ro

Adresa

Calea Plevnei, 25, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Rondul Kogalniceanu, intrare pe Theodor Burada, nr 1
Site www.cleaning-babysitting.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.