• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
26 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Cleaning and Babysitting Ro

Cleaning and Babysitting.Ro este o agentie cu experienta de peste 15 ani in servicii de:

- Babysitting (8 -10 h / zi sau interne = cu cazare);
- Ingrijire varstnici sau bolnavi (8 -10 h / zi sau interne = cu cazare);
- Menaj in firme si locuinte (program 4 sau 8 h / zi, 1 zi sau 5 / saptamana).

Cleaning and Babysitting...

Cleaning and Babysitting.Ro este o agentie cu experienta de peste 15 ani in servicii de:

- Babysitting (8 -10 h / zi sau interne = cu cazare);
- Ingrijire varstnici sau bolnavi (8 -10 h / zi sau interne = cu cazare);
- Menaj in firme si locuinte (program 4 sau 8 h / zi, 1 zi sau 5 / saptamana).

Cleaning and Babysitting RO este o agentie acreditata A.N.O.F.M, cu experienta de peste 15 ani in domeniul recrutarii de personal casnic: infirmiere, menajere, bone, bucatari cu experienta, gradinari, soferi si paznici.

Datorita faptului ca pe parcursul acestor ani am gasit solutii la toate cererile clientilor, agentia a primit referinte de onoare din partea acestora. Detalii pe: www.cleaning-babysitting.ro

09:00- 17:00 de luni-vineri

- babysitting / after school / bona+ menajera;
- servicii de curatenie;
- ingrijire batrani / bolnavi la domiciliu.

oricand! chiar si de noapte sau de sarbatori!

intre 1500 - 3500 RON / in functie de experienta;

- bucatari cu experienta la domiciliu;
- gradinari cu experienta;
- soferi cu expertienta/ paznici.

Opinii utilizatori

Cleaning and Babysitting Ro
De Mariuca pe 08 Martie 2011

Multumesc celor de la Cleaning and Babysitting pentru promptitudinea de care au dat dovada. Bona mea este de o calitate umana deosebita. Mi-au intrecut asteptarile si sunt multumita.

Cleaning and Babysitting Ro
De ALINA pe 08 Martie 2011

Cred ca recomandarile de pe site-ul lor ii reprezinta foarte bine.

Cleaning and Babysitting Ro
De Ilinca pe 28 Februarie 2011

Va multumesc foarte mult pentru modul in care m-ati ajutat cu doamna care are grija de mama. Este o persoana deosebita. Mult succes si pe viitor!

Cleaning and Babysitting Ro
De Stefan Petreanu pe 23 Februarie 2011

La Cleaning and Babysitting Ro am gasit bona pentru gemenii nostri si infirmiera pentru bunica mea. Si asta in 3 zile. Timp record. Am ramas impresionat si eu si sotia mea si bunica si toata lumea! Bravo fetelor!

Cleaning and Babysitting Ro
De Alexandra pe 17 Februarie 2011

Am fost extrem de incantata de aceasta agentie. Ne-au ajutat imediat si cu mare drag. Imi place ca pun suflet in ceea ce fac.

Recomand din suflet agentia Cleaning and Babysitting
De Violeta Oprescu pe 14 Februarie 2011

Am fost foarte incantata de aceasta agentie care mi-a fost recomandata de o buna prietena. Initial am fost la agentie si mi-am luat bona pentru fetita noastra de 3 ani, dar mai apoi agentia m-a ajutat si cu o persoana care are grija de bunica mea. Profesionalismul si caldura cu care m-au intampinat si modul in care au rezolvat situatia mea m-a incantat peste masura. Puteti apelea la Cleaning and Babysitting cu toata increderea.

Cleaning and Babysitting Ro
De Andrada Diaconu pe 09 Februarie 2011

O echipa care m-a uimit cu promptitudinea de care au dat dovada. Am sunat la dansii si in 3 zile mi-au si gasit bona perfecta pentru Matei, baietelul nostru. Acum Tatiana, bona noastra, este de aproape un an cu noi si suntem foarte incantati.

Rapiditate si profesionalism
De Dorina Neagu pe 07 Februarie 2011

Este o agentie care promoveaza grija fata de client si am ramas surprinsa ca in Romania exista asa ceva.Numai cuvinte de lauda.O recomand cu toata caldura!

Cleaning and Babysitting Ro
De Anonim pe 03 Februarie 2011

O echipa foarte serioasa.

ingrijire
De Anonim pe 02 Februarie 2011

f prompti si cu personal bine pregatit

Contact Cleaning and Babysitting Ro

Adresa

Calea Plevnei, 25, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Rondul Kogalniceanu, intrare pe Theodor Burada, nr 1
Site www.cleaning-babysitting.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.