• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
26 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Cleaning and Babysitting Ro

Cleaning and Babysitting.Ro este o agentie cu experienta de peste 15 ani in servicii de:

- Babysitting (8 -10 h / zi sau interne = cu cazare);
- Ingrijire varstnici sau bolnavi (8 -10 h / zi sau interne = cu cazare);
- Menaj in firme si locuinte (program 4 sau 8 h / zi, 1 zi sau 5 / saptamana).

Cleaning and Babysitting...

Cleaning and Babysitting.Ro este o agentie cu experienta de peste 15 ani in servicii de:

- Babysitting (8 -10 h / zi sau interne = cu cazare);
- Ingrijire varstnici sau bolnavi (8 -10 h / zi sau interne = cu cazare);
- Menaj in firme si locuinte (program 4 sau 8 h / zi, 1 zi sau 5 / saptamana).

Cleaning and Babysitting RO este o agentie acreditata A.N.O.F.M, cu experienta de peste 15 ani in domeniul recrutarii de personal casnic: infirmiere, menajere, bone, bucatari cu experienta, gradinari, soferi si paznici.

Datorita faptului ca pe parcursul acestor ani am gasit solutii la toate cererile clientilor, agentia a primit referinte de onoare din partea acestora. Detalii pe: www.cleaning-babysitting.ro

09:00- 17:00 de luni-vineri

- babysitting / after school / bona+ menajera;
- servicii de curatenie;
- ingrijire batrani / bolnavi la domiciliu.

oricand! chiar si de noapte sau de sarbatori!

intre 1500 - 3500 RON / in functie de experienta;

- bucatari cu experienta la domiciliu;
- gradinari cu experienta;
- soferi cu expertienta/ paznici.

Opinii utilizatori

Personal deosebit si servicii profesioniste
De Dadi11 pe 30 Iulie 2019

Am apelat la agentia Cleaning@Babysitting pentru a ma ajuta in gasirea unei bone pentru bebelusul meu. Am gasit in personalul de acolo oameni in adevaratul sens al cuvantului, care au inteles exact ce aveam nevoie, mi-au raspuns cu promptudine si cu amabilitate. Le multumesc fetelor de acolo pentru tot suportul lor si oricand voi mai avea nevoie de alte servicii, cu siguranta tot la voi ma voi intoarce.

Firma de recrutare bone buna
De Tudor B. pe 16 Aprilie 2019

Multumesc!

Va recomand. Tudor Badea

Recomand agentia de bone Cleaning & Babysitting RO
De T. Maria pe 19 Martie 2019

Buna ziua, firma de recrutare bone, Cleaning & Babysitting RO, este de incredere, responsabila si prompta. Daniela si Iulia mi-au inteles nevoile si au actionat imediat. Au inteles profilul bonei pe care il cautam si au identificat bona din baza lor de date care s-a pretat 100% nevoilor mele.
Le urez succes in continuare si la cat mai multe mamici fericite!
O zi frumoasa,
Maria T.

Colaborare neasteptat de buna! Recomand!
De Adelina B. pe 27 Februarie 2019

Am apelat la agentia din Plevnei acum 6 luni pentru o bona 3 zile pe saptamana care sa supravegheze o bebelusa de 2 luni. Am asteptat putin ce-i drept dar a meritat. Au un psiholog foarte bun iar doamnele de acolo sunt exceptionale: prompte, educate, cu experienta si dedicate.
Recomand agentia!

Servicii excelente
De Magda pe 08 Februarie 2018

Apel ati cu incredere!!!

Recomandare
De Octavia pe 17 Septembrie 2016

Mi-au recomandat-o pe bona Janina de care bebelusa mea este extrem de incantata. Dupa 4 luni cred ca pot o recomandare realista si bazata pe multe teste trecute de bona si aceasta agentie din Bucuresti ...;)
Multumesc doamnei psiholog pentru sfaturile utile si gestionarea corecta si inteleapta din aceasta perioda.
Recomand agentia!
Octavia

Recomand agetia de bone Carmen Suiu
De Teodora T. pe 16 August 2016

Doamna Carmen,
Multumesc pentru recomandarea bonei Ileana care se ocupa de bebelina mea cu mare drag! Aveti fler in recrutare si stiti sa potriviti bona cu familia. Nu a fost nevoie decat sa ne cunoasteti pentru ca ati intuit din prima ce bona mi se potriveste. :)
Sper ca bona sa colaboreze cu noi pe termen lung pentru ca se va atasa copilul de ea. Insa chiar daca vom colaboara pe termen scurt, sunt linistita ca stiu unde sa va caut.
Va multumesc dvs si colectivului Cleaning & Babysitting RO,
Succes mult!
Am sa va recomand tuturor mamicilor pentru caldura dvs sufleteasca, profesionalism si onestitate!

Teodora T.

4 familii fericite cu bonele recomandate
De 4 familii pe 23 Octombrie 2014

Cleaning & Babysitting RO este spectaculoasa privind recrutarea bonelor din Bucuresti. Suntem 4 familii, prietene care a apelat in acelasi timp la aceasta agentie recomandata de cunoscuti. Recrutarea a durat 2-3 saptamani, insa suntem extrem de multumiti toti.

Suntem prieteni, diferiti ca stil, cu bone diferite insa pe stilul nostru. Se merita banii! Se merita asteptarea! Echipa de acolo este extrem de atenta, mai tipicara decat noi, buni profesionisti si de foarte foarte mare incredere in sensul ca nu recomanda pe nimeni decat daca este foarte bun, nu renunta la calitate. Au o filosofie buna in favoarea copilului.
Multumim si vesnic recunoscutori familiile: Marcu, Budhra, Vasile si Manau.

S-o tineti tot asa! Bonele au viata lunga!

Felicitari!!

Leasing menajera firma
De Marian Tomescu pe 09 August 2014

V-as recomanda serviciile de leasing menajera! Cea mai grea sarcina a mea, in calitate de director, a fost angajarea unei femei de servici, menajere!:) Nu zambiti ca este extrem de dificil sa explici tot timpul unui OZN ce sa faca, nu exista comunicare, si isi dau demisia ca sunt exagerat. Firma aceasta, Cleaning & Babysitting RO, se pare ca stie sa explice ce vreau, cunoaste "codurile" de codificare mai bine!
Felicitari si succes!
Salutari,

Marian T.

Felicitari
De Magda T. pe 25 Martie 2012

Multumim echipei Cleaning & Babysitting, minunata Agentie de bone din Bucuresti! Flexibili si la plata comisionului, echipa pozitiva si extrem de constiincioasa!

Contact Cleaning and Babysitting Ro

Adresa

Calea Plevnei, 25, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Rondul Kogalniceanu, intrare pe Theodor Burada, nr 1
Site www.cleaning-babysitting.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.