Copilul in zodia Gemeni

/ / Modificat: 2012-06-16
Copilul in zodia Gemeni

Puiul tau nascut in Gemeni este curiozitatea intruchipata. Logica rapida, imaginatia si intelectul sunt alte cateva trasaturi importante ale Gemenilor.

Mare iubitor al naturii, copilului tau ii va fi putin mai dificil sa se focuseze pe realizarea unui lucru, dar abilitatea de a jongla cu mai multe activitati in acelasi timp este una innascuta, asa ca rezolvarea unui numar mai mare de task-uri pe viitor, va fi floare la ureche pentru copilul tau. Schimbator, adaptabil si versatil sunt cuvintele care definesc talentul si fericirea copilului tau.

Copilul Gemeni este binecuvantat cu o minte agera care are nevoie in mod constant de stimulare. Citeste-i de cateva ori pe zi si asigura-te ca are la dispozitie mai multe jucarii cu care sa isi faca de lucru.

Satisfa-i curiozitatea innascuta cu jucarii interactive, teatru de papusi, dar si multe plimbari, chiar daca acestea sunt doar pana la piata sau la magazinul din colt.

O fire foarte vorbareata, copilul Gemeni s-ar putea sa fie printre primii copii de aceeasi varsta care sa inceapa sa vorbeasca. Chiar daca este doar un gangurit, in mintea sa, copilul Gemeni are intotdeauna ceva foarte important de spus.

O minte iute si agila

Copilul Gemeni te va admira, te va privi cu ochi veseli si te va face sa razi atunci cand iti va da foarte clar de inteles ca se petrec multe in mintea lui. Daca va incepe sa vorbeaca inainte de vreme, pur si simplu isi urmeaza stilul.

Copiii Gemeni tind sa fie comunicativi, fermecatori si sociabili, dar daca este genul tacut, este totusi ager la minte, curios si angrenat mental cu lumea din jurul sau. Ai grija ca mereu sa fie inconjurat de carti si puzzele-uri care sa ii stimuleze inteligenta. Ofera-i spatiu si provizii suficiente pentru nenumaratele sale proiecte.

Copiilor Gemeni le place tot ceea ce este nou si au tendinta de a trece de la o activitate la alta intr-o clipa. Indata ce vor domina o provocare, se vor plictisi si vor trece la ceva nou. De asemenea, la fel de repede se poate schimba si starea lor de spirit.

Multi copii Gemeni sunt indecisi sau se razgandesc cu usurinta, pe de alta parte, copiii Gemeni se adapteaza foarte usor. Deseori prefera o gama variata de activitati in devafoarea unor activitati profunde de intelegere, dar ca parinte tu ii poti ajuta sa ramana concentrati si sa isi dezvolte anumite abilitati.

Copilul tau Gemeni va excela la activitati cognitive precum citit, scris si dezbatere, precum si la orice activitate ce necesita dexteritate, precum cantatul la pian. Datorita varietatii intereselor sale, copilul Gemeni va avea multi prieteni si va fi adesea in centrul atentiei, exceland in mod natural la ceea ce adultii numesc socializare.

Mama in zodia Gemeni

Avand in vedere ca este "invatatorul zodiacului", mama Gemeni le va insufla copiilor tainele invataturii citindu-le inca de mici cat se poate de des.

Cel mai probabil ai fost foarte bine pregatita pentru sosirea copilului, citind si retinand informatiile din toate cartile pentru parinti pe care le-ai gasit. Simtul umorului si abordarea vietii fara griji aduc in casa ta simtul aventurii si al bunei dispozitii.

Ca sa fii in forma maxima vei avea nevoie de un pic de timp numai pentru tine, departe de copiii, asa ca tine minte sa faci din cand in cand ceva care sa iti provoace inteligenta.

Nu te simti vinovata, tine minte ca toti Gemenii au nevoie de perioade de distractie pentru a mentine o viata echilibrata.

"Marele comunicator"

Ca parinte Gemeni, adaugi un plus de sens si umor in casa. Iti place sa iti provoci intelectual familia, astfel vei fi gasit adesea lucrand la cuvinte incrucisate sau jucand scrabble cu copiii tai.

Conversatia si dezbaterea sunt parte integrata in viata ta de familie. Iti place sa le citesti copiilor tai, sa ii duci la film sau sa va uitati impreuna la emisiuni de televiziune ca apoi sa le puteti dezbate. Pui pret pe o minte agera si iti vei creste copiii sa fie curiosi, ageri si incapatanati ca si tine.

Comunicarea este unul din punctele tale forte, dar ai tendinta de a-ti intelectualiza sentimentele.

Copiii au nevoie de continuitate si rutina si este foarte important sa le oferi ritualuri pe care sa se poata baza, precum mese regulate in familie, o ora de culcare, ore bine stiabilite in care sa isi faca temele si asa mai departe.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodii copii Cariera copii zodii Activitati vara copii zodii

Articole recomandate

Citeste si despre