Ce spune ziua de nastere despre copilul tau?

/ / Modificat: 2013-11-06
Ce spune ziua de nastere despre copilul tau?

Ziua de nastere a copilului nu este pur intamplatoare. Ea ii prevesteste personalitatea si ii poate prezice succesul. Afla cum va fi copilul tau in functie de data lui de nastere! In acest fel, poate il vei ajuta in viitor sa depaseasca anumite dificultati, sa isi faca curajul sa incerce anumite lucruri sau sa preia intitiativa cand este cazul.

1

Va avea o viata interesanta si dedicata. Atunci cand ceva ii va starni interesul, nimic nu ii va sta in cale pentru a reusi. Aceasta este o calitate care arata cat este de devotat preferintelor si intereselor. Nu va avea rabdarea necesara sa termine anumite lucruri incepute, ceea ce il poate dezavantaja la un moment dat din punct de vedere profesional.

Din perspectiva emotionala va fi o persoana extrem de implicata si care va crede cu desavarsire in dragoste la prima vedere.

2

Copilul care e nascut in data de 2 a lunii este inzestrat cu foarte mult bun simt. Acesta s-ar putea dovedi un defect care l-ar putea impiedica sa reuseasca in afaceri. De asemenea, va fi foarte istet, dar si destul de izolat. S-ar putea sa aiba probleme cu autocontrolul.

Va fi o persoana extrem de romantica si fidela, complet devotata iubirii neconditionate.

3

Va avea tendinta sa aiba o dubla personalitate care ar putea fi greu de descifrat de cei din jur. Va da dovada de precautie si de multa rabdare.

Se va implica profund in relatiile amoroase si va straluci atunci cand va fi indragostit.

4

Il va domina pragmatismul si va fi genul de persoana care va avea mereu picioarele bine infipte in pamant. Departe de el gandul de a fi visator sau romantic. Se va baza mult pe onoare si datorie ca principii de baza in tot ceea ce face.

In ceea ce priveste sentimentele, nu se va indragosti foarte usor, dar cand o va face va uimi pe toata lumea cu felul placut si surprinzator in care se va comporta.

5

Chiar daca va parea o persoana extrem de tacuta si sensibila, va fi genul de persoana careia ii vor placea schimbarile si adrenalina. Nu ii va placea sa se complaca in rutina. Va fi o persoana cu multa incredere in propria persoana care crede in ideea ca succesul si-l face omul singur si nu va oscila in a face tot posibilul in acest sens.

In privinta vietii sentimentale este posibil sa aiba ceva de suferit, pentru ca va avea dificultati in a se adapta unei relatii in doi, el fiind un dominator puternic: va fi extrem de gelos si posesiv.

6

Se intrevede o persoana perseverenta, dar nu haotica. Va stii sa echilibreze balanta in favoarea sa, chiar daca asta presupune unele sacrificii pentru scopul propus. Va fi o persoana muncitoare, mai ales cand isi propune ceva. Hotararea si curajul vor fi armele lui pentru a castiga in lupta pentru succes.

Nu va fi o persoana foarte romantica, dar sinceritatea pe care o va aduce in relatia de cuplu ii va aduce si fericirea in acest sens,

7

Copilul tau se va dovedi a fi o persoana extrem de sensibila si empatica, insa nu se va lasa prea usor dezvaluit catre cei din jur. Abia i se vor citi sentimentele in comportament. Va fi mai mult genul de persoana care "tace si face" pentru ca sub aceasta acoperire de persoana sensibila si tacuta, se ascunde o incapatanare si o perseverenta puternice.

Va fi o persoana deschisa in relatia sentimentala si va fi mereu dispusa sa faca pe plac partenerului.

8

Diplomatia este calitatea care il va caracteriza pe copilul tau daca va fi nascut pe 8 ale lunii. Va fi o personalitate placuta si prietenoasa. Inteligenta si imaginatia il vor face o persoana placuta si un soi de magnet pentru cei din jur.

Se va indragosti usor si de mai multe ori. Va fascina partenerii cu mult bun gust, dar nu va avea o afinitate prea usor catre unul anume. Sentimentele lui progreseaza rapid, dar nu dureaza niciodata prea mult!

9

Promovarea propriei persoane in societate si nu numai va fi o dificultate pentru un copil nascut la aceasta data. Aceasta se intampla pentru ca nu gaseste caile necesare de a-si exprima sentimentele si trairile.Va crea confuzie in jurul lui, iar persoanele din anturaj nu reusesc sa il descifreze in niciun fel.

Si in dragoste va fi o persoana misterioasa, greu de cunoscut. Insa atunci cand se va indragosti, va gasi un partener cu care isi va petrece toata viata, pentru ca prima persoana de care se va indragosti va fi si ultima.

10

Copilul nascut pe 10 va fi o persoana cu mult bun gust vestimentar, extrem de capabila si inteligenta. Ar putea fi un inovator, un deschizator de drumuri in domeniul in care va activa.

Gelozia este cea care il va domina cand vine vorba de dragoste, ceea ce ii va aduce numai probleme in relatiile de cuplu. De asemenea, va da dovada si de o oarecare posesivitate, care il va costa multe relatii.

11

Copilul va creste ca fiind o persoana prudenta, gratioasa si eleganta. Va crea furori in jurul lui, ba chiar invidii din mai multe puncte de vedere. Data de 11 atrage parca toate calitatile laolalta: persoana gentila, cu un simt moral bine dezvoltat, realista, flexibila si usor adaptabila.

In dragoste va atrage de partea lui o persoana asemanatoare lui pentru care va fi capabila sa se sacrifice in totalitate.

12

Data de 12 da nastere unei persoane extrem de sociabile si amuzante. Un temperament coleric e pe cale sa se dezvolte, dar si o persoana extrem de deschisa sugestiilor si propunerilor.

Va fi o personalitate energica care la maturitate va vana partenerul de cuplu pana va reusi sa il pradeze. Insa pe masura ce castiga victorie dupa victorie, nimic nu il mai satisface. Va schimba mai multi parteneri.

13

In ciuda supertitiilor din jurul acestei date, 13 nu este cea mai ghinionista cifra a luni. Nascutii acestei date vor fi sinceri si adaptabili. Vor pretui enorm libertatea si se vor aventura in tot ce ii permite aceasta, fortand uneori limitele. Unii dintre ei vor cunoaste succesul, insa numai daca vor da dovada de vointa.

Persoane sarmante, cei nascuti pe data de 13 se vor face usor placuti, neavand probleme in a lega relatii sentimentale.

14

Va fi o persoana atat de increzatoare in propriile forte, incat va uita ca mai exista si alti oameni in jurul lui. Se va alatura intotdeauna echipei invingatoarilor si va urmari aproape intotdeauna propriile interese. Va avea o imaginatie bogata care il va ajuta profesional.

Va experimenta cateva relatii pasagere, in care nu va investi prea multe sentimente, drept pentru care nici nu se va comporta tocmai romantic. Dar cand va cunoaste adevarata dragoste, va stii cum sa controleze situatia si sa o faca sa evolueze.

15

Copilul nascut pe data de 15 va stii cum sa se faca placut, dar ii va placea sa fie mereu in centrul atentiei. Va fi dovada clara ca aparentele inseala: va parea destul de lipsit de idei si de imaginatie, dar de fapt ascunde o personalitate puternica cu demne abilitati de lider.

Va fi o persoana extrem de emotionala, dar nu ii va placea sa ramana inchistat intr-o singura relatie. Ii va fi greu sa construiasca o relatie de lunga durata.

16

Va fi un copil care se va ghida dupa ceea ce invata. Intuitia nu il va ajuta foarte mult, pentru ca nu are incredere sa isi urmeze impulsurile. Va actiona conform regulilor si principiilor ca un adevarat perfectionist. Ii pasa de ceea ce spun ceilalti despre el, pare timid si izolat, dar de fapt este un curios prin desavarsire si face tot ce poate pentru a-si indeplini visurile.

Nu va crede in dragoste la prima vedere si va atrage intotdeauna de partea lui persoane care ii seamana.

17

Va fi o persoana sociabila, care stie sa se adapteze situatiilor. Va actiona conform propriilor credinte si foarte rar va depasi limitele regulilor. Cei din jur l-ar putea considera imatur si ar putea fi desconsiderat din acest punct de vedere.

Va fi o persoana cu mult sex-appeal care nu va duce niciodata lipsa de dragoste si de optiuni in acest sens.

18

va crea impresia ca este o persoana tacuta si retrasa. De fapt, un cadru amiabil si deschis este tot ce are nevoie pentru a-si etala bucuria si incantarea. Va fi o persoana ale carei stari vor fluctua usor si extrem de sincer ceea ce il face destul se greu adaptabil intr-o gasca de prieteni.

Chiar daca va iubi cu toata fiinta, cu greu isi va arata sentimentele. Ceea ce il va face extrem de atractiv va fi franchetea de care nu se va dezice in nicio situatie, nici chiar in dragoste, unde este permis orice.

19

Copilul nascut in a 19-a zi a lunii este unul capabil, care va reusi in foarte multe lucruri pe care si le propune in viata. In acest fel, va castiga si respectul celor din jur. Poate cadea in capcana exagerarii increderii in propria persoana, ceea ce l-ar putea conduce pe cai gresite si la unele insuccese.

Atunci cand se indragosteste nimic nu il poate opri sa faca tot ce poate pentru a obtine dragostea celui pe care-l vizeaza.

20

O persoana prudenta, circumspecta si foarte serioasa in tot si in toate. Sta mereu in expectativa si are mereu un plan de rezerva pentru cazul in care primul va esua. Va pune mare pret pe prietenie, mai mult decat pe orice altceva!

In dragoste, va sta foarte mult in expectativa, studiind bine persoana care ii place. Ii place naturaletea la persoana de langa el, iar sinceritatea de care da dovada nu il va ajuta prea mult in dragoste, dar va contribui la maturitatea lui in ceea ce priveste relatiile in general.

21

Extrem de curios din fire, copilul cifrei 21 ar putea deveni un exemplu demn de urmat. Poate intra in gratiile unei persoane atat de tare incat chiar l-ar putea fermeca. Nu lasa sa se vada nicio urma de deznadejde pe chip, zambetul si optimistul fiind mereu prezente.

Desi fermecator, s-ar putea spune ca nu va avea chiar mult succes in dragoste. Ar putea trai situatia in care va fi iubit de cineva de care nu el este indragostit. Va avea o viata sentimentala destul de tulburata. Uneori, nici nu va stii sa descrie ce fel de persoana isi doreste cu adevarat in vaita lui.

22

Va avea un caracter de sef, dar nu si de lider. Va fi o persoana apreciata pentru capabilitate si incredere, dar va fi condamnata pentru incapatanare.

Nu va fi deloc un cutit cu doua taisuri in dragoste: ori va iubi ori nu! Nu va face compromisuri, iar daca va fi tradat se va razbuna crunt!

23

Un nonconformist prin definitie. Il va caracteriza independenta si merge numai pe mana propriilor decizii, oricare ar fi rezultatele. Isi asuma intotdeauna alegerile pe care le face si nu ii va placea sa i se impuna sa faca ceva anume.

Prin prisma caracterului sau nonconformist se va aventura intr-o multime de experiente sentimentale care mai de care mai pline de adrenalina: o relatie cu o persoana casatorita de exemplu.

24

Va fi un copil extrem de optimist, iar acest lucru il va ajuta sa se bucure de viata cu tot sufletul. Va fi sociabil, cu simtul umorului, cu o capacitate extraordinara de a-i binedispune pe ceilalti. Va fi o persoana care va stii sa ii asculte pe ceilalti si pe care se vor putea baza multi.

Dragostea va fi un sentiment la latitudinea lui: se va indragosti cand va dori, chiar daca acest lucru nu inseamna neaparat ca va simti cu adevarat iubire, ci doar atractie sau ceva mai mult.

25

Data de 25 este in mod cert a atitudinii razboinice. Nu exista obstacol care sa-i reziste in calea dobandirii succesului. Perseverenta si responsabilitatea vor deveni arme secrete ale succesului.

Pentru el, persoana draga va fi prioritatea lui inainte de orice. Dragostea va fi un sentiment pe care il va darui fara a cere ceva in schimb, iar persoana iubita va fi mai apreciata decat propria lui persoana, ceea ce spune multe. Are sanse mari sa se casatoreasca de tanar.

26

Va fi o persoana mereu curioasa care va face mereu tot posibilul pentru a iesi din rutina care il scoate din minti. Va calatori foarte mult pentru ca va deveni hobby-ul lui.

In dragoste, va cauta mult persoana potrivita, dar acest lucru nu inseamna ca nu va trai ceva relatii amoroase intense, insa pasagere.

27

Va fi o persoana sensibila si vulnerabila. Ii vor curge siroaie de lacrimi din orice, ceea ce poate fi rezultat al unei atitudini pesimiste pe care o va dezvolta.

Va pune mult suflet intr-o relatie si va face din cel de langa el centrul universului lui.

28

Va fi o persoana extrem de capabila, dar ar fi bine daca cineva i-ar spune si lui asta. Pentru ca singur nu va reusi sa isi dea seama ca poate face mai multe decat crede. Va pierde multe oportunitati care ii vor iesi in cale. Trebuie sa incerce sa riste pentru a descoperi si a gusta din succes.

Pe cat de norocos ar putea fi profesional, pe atat de ghinionist s-ar putea sa fie in dragoste. Iubirea va avea multe suisuri si coborasuri in cazul celor nascuti la aceasta data. Vor experimenta relatii fara sentimente de iubire adevarate si se vor speria de fiecare data cand vor avea senzatia ca incep sa nutreasca sentimente pentru cineva.

29

Isi va folosi la maxim al 6-lea simt si rareori va da gres. Pentru el, viata este extrem de aventuroasa si interesanta, iar rutina il scoate din sarite. Va avea idei ingenioase si o imaginatie iesita din comun.

Poate citi cu usurinta persoanele doar uitandu-se la ele. Desi pare un avantaj, va avea tendinta ca in dragoste sa fie usor exagerat si sa devina gelos la orice pas, avand mereu impresia ca persoana de langa el ascunde ceva.

30

Data de 30 este a unei persoane extrem de sociabile, care tot timpul este inconjurata de prieteni. Nu ii va lipsi nici simtul umorului si se va face placut extrem de usor in anturaj.

In dragoste insa, va dori sa preia fraiele intregii relatii si sa domine, ceea ce ii poate atrage o multime de dezavantaje.

31

Va fi o persoana imprevizibila, care nu-si va lasa emotiile sa iasa la iveala prea usor. Va trece cu usurinta de la o stare la alta. Nu isi va face prieteni prea usor, decat daca va reusi sa se deschida mai mult in fata lor, pentru ca va avea tendinta sa fie de neinteles.

Inainte de a se indragosti, nascutii acestei date vor procesa si analiza fiecare detaliu al unei persoane. Nu ii va fi usor sa se implice sentimental, dar cand o va face, va fi foarte usor de progresat in relatie, spre implinire.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zi nastere bebelus Nastere

Articole recomandate

Citeste si despre