Cadoul potrivit pentru copil in functie de zodie

/ / Modificat: 2012-05-30
Cadoul potrivit pentru copil in functie de zodie

Zodia copilului iti sugereaza intotdeauna cele mai potrivite cadouri pentru el. Chiar daca micutul tau este entuziasmat de fiecare data cand primeste un cadou, indiferent de ce este el, exista anumite daruri potrivite personalitatii lui, care contribuie la dezvoltarea lui intelectuala, fizica sau emotionala, astfel incat sa ii puna in valoare si sa-i dezvolte abilitatile si calitatile cu care este inzestrat.

Foto: treymorgan.net

Berbec

zodie-berbecCopilul Berbec este un mic incapatanat, dar si o fire activa, dornica de explorare si experimentare.

Micutul tau va avea de castigat in dezvoltarea lui daca ii cumperi jucarii care sa il ajute sa isi satisfaca curiozitatea - laboratoare de chimie si fizica in miniatura, bucatarii, enciclopedii, carti etc.

Este un pasionat al naturii, astfel ca drumetiile, taberele, vizitele la muzee sau la institutul astronomic sunt idei agreate de copil.

Si rolele, bicicleta, trotineta si alte articole sportive sunt apreciate de Berbec.

Taur

zodie-taurPotrivit zodiacului, copilul Taur este pasionat de arta, in special de muzica.

Asadar, orice instrument muzical este potrivit, dar si CD-uri, jucarii cu specific sau alte idei prin care sa isi dezvolte aceasta pasiune.

Nici accesoriile sportive nu ii displac Taurasului, care este destul de activ din fire.

Copilul tau este foarte atent la micile detalii si ii plac lucrurile de calitate, in special cand vine vorba de moda, dar si de jucarii - adora obiectele unicat, vintage si se rasfata de cate ori primeste cate un cadou original.

Gemeni

zodie-gemeniCopilul Gemeni este colectionarul zodiacului. Ii place sa stranga lucruri si sa colectioneze diverse lucruri.

Asadar, poti sa ii cultivi aceasta pasiune cumparandu-i tot felul de carti, abtibilduri, reviste cu cartonase pe care sa le stranga etc.

Nici papusile sau jucariile clasice nu il lasa indiferent, chiar daca poate dezvolta o pasiune pentru jocurile de construit, lego, dar si pentru puzzle-uri.

Rac

zodie-racRacii sunt copii sensibili, iubitori si foarte simpli. Se bucura de absolut orice cadou si nu au pretentii foarte mari.

Orice fel de jucarie, cat de mica, este pe placul lui, dar orienteaza-te spre cele de plus, plastilina, puzzle-uri, lego, carti de colorat, seturi de pictura etc.

Adora mai degraba cadourile non-materiale. O plimbare cu familia, o mica petrecere surpriza sau o vizita la muzeu ii va face aceeasi placere ca orice alt cadou.

Leu

zodie-leuCopilul Leu este destul de greu de satisfacut, iar daca esti parintele unui astfel de semn zodiacal, chiar ai de ce sa iti faci probleme cu privire la alegerea darului potrivit pentru el.

Este o fire practica si pretentioasa, care nu se multumeste cu orice jucarie de plus sau masinuta, ci te va pune sa cheltui destul de mult pe hainute de calitate, instrumente muzicale pretentioane, bijuterii, accesorii, telefoane, dispozitive electronice, biciclete, role etc.

Fecioara

zodie-fecioaraCopilul Fecioara nu este greu de multumit, dar este atent la detalii si la calitatea darului pe care-l primeste.

Este o fire care stie sa aiba grija de lucrurile ei si care adora cartile sau obiectele de colectie, dar si papusile printese, seturile de pictura, cartile de colorat si toate produsele inspirate din arte.

Balanta

zodie-balantaCopilul din aceasta zodie este usor de multumit si apreciaza tot ce i se ofera. In plus, pastreaza cu sfintenie fiecare cadou si il valorifica la maxim.

Balantele adora jucariile muzicale, pe cele de plus, dar este pasionat de moda si va fi incantat de cadouri sub forma de hainute si accesorii.

Scorpion

zodie-scorpionScorpionul este o fire puternica si foarte sociabila. De aceea, adora ideile de cadouri care implica interactiune cu alti copii - cursuri, seminarii, excursii, tabere, intalniri de joaca, petreceri etc.

De asemenea, este si o fire foarte curioasa si exploratoare. Adora jucariile elegante, rafinate, cu bun gust, papusile deosebite, masinutele de colectie, dar ar fi extaziat sa primeasca un animalut de companie, care sa-i devina atat tovaras de joaca, cat si cel mai bun prieten.

Sagetator

zodie-sagetatorEnergic si visator, copilul Sagetator va fi atras intotdeauna de arta, in special de muzica. Adora orice cadouri care sunt legate de muzica - cd-uri, albume clasice celebre, carti, instrumente muzicale, dispozitive electronice (mp3 player, iPod etc.).

Cultiva-i pasiunea pentru muzica si lasa-l sa experimenteze si sa cerceteze toate domeniile muzicale. Daca este talentat, il poti ajuta sa-si aprofundeze hobby-ul in cursuri de muzica sau alte programe speciale de acest gen.

Capricorn

zodie-capricornCapricornul este un semn zodiacal peste care predomina simplitatea. Copilului nascut sub acest semn nu ii plac lucrurile sofisticate sau prea elegante si este un mare iubitor de arta, in special de cea antica.

Iubeste lucrurile vintage sau pe cele cu inspiratie antica, asadar, daca vrei sa ii iei un cadou, cauta produsele unicat, vechi si reconditionate, deoarece le va adora.

Nu va spune nu nici la enciclopedii sau carti de istorie, in special din perioada antica, dulciuri sau hainute.

Varsator

zodie-varsatorCopilul Varsator are o personalitate puternica si este intuitiv din fire. De aceea, cadourile potrivite pentru el sunt jucariile care-i stimuleaza inteligenta si gandirea, puzzle-urile, jocurile de construit si cele in care este nevoit sa-si puna imaginatia si creativitatea la lucru.

Ii plac culorile inchise (negru, bleumarin, mov etc.), de aceea, este bine ca si in cumpararea hainutelor sa te orientezi spre acest tip de cromatica.

Pesti

zodie-pestiCopilul Pesti este extrem de sensibil si foarte usor de satisfacut cu orice cadou. Nu este pretentios din fire si se bucura de orice obiect daruit.

Pune mai mult pret pe ideea de a primi cadou, decat pe valoarea lui. Daca esti parintele unui astfel de copil, trebuie sa stii ca este indicat sa te prezinti la copil de fiecare data cu cate un cadouas, oricat de mic - bombonica, acadea, jucarioara mica, carticica etc., altfel va fi dezamagit.

Pentru copilul Pesti, nu conteaza tipul de cadou, poate fi orice, atat timp cat este rasplatit constant cu cate unul.

Copilul tau ce zodie este? Care sunt cadourile lui preferate? Tii cont de zodie atunci cand ii cumperi ceva nou? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre