Top 10 cele mai fascinante jucarii pentru bebelusi in 2010

/ / Modificat: 2012-01-10
Top 10 cele mai fascinante jucarii pentru bebelusi in 2010

Jucariile anului pentru bebelusi

Multi inventatori au incercat sa faca jucarii perfecte si distractive pentru micuti si sa dea astfel lovitura. Bebelusii au fost insa foarte pretentiosi si nu toate le-au intrat in gratii. Din sumedenia de jucarii, ei au decis ca doar 10 sunt cele mai distractive, originale si incantatoare piese de divertisment pentru timpul lor de joaca.

jucarii bebelusi 2010 balansoar1. Balansoar versatil

Cea mai comoda si practica solutie a parintilor care nu mai stiu cum sa calmeze toanele micutilor. Pe verificate, spun ei!

Pe langa faptul ca ii leagana in ritm linistitor, micutul tau se bucura de jucarii muzicale, bara cu jucarii detasabile si alte atractii care nu au cum sa esueze in a incanta bebelusul.

Avantajul acestui balansoar este ca poate fi utilizat si cand bebele tau creste, deci economisesti si banuti!

Bestkids.ro, 339 lei

jucarii bebelusi 2010  omida2. Omida muzicala cu numere

Pe langa faptul ca scoate sunete si se poate modela in fel si chip, aceasta jucarie a mai castigat si la capitolul coloristica si textura.

Este dintr-un material moale si sigur permitand micutilor sa o mestece dupa bunul plac fara niciun pericol. Bebelusii au dat verdictul: satisface pe deplin nevoile lor! Si nu strica, chiar daca sunt micuti, sa se familiarizeze cu limba enbleza sau sa invete numerele, nu-i asa?

Toyz.ro, 87.99 lei

jucarii bebelusi 20103. Carticica Discovery Lamaze

O carticica multifunctionala cu rolul de educa bebelusii si de a-i introduce in diverse universuri imaginare: al animalelor, al casutelor, al culorilor, numerelor si oricare altul pe care l-au mai gandit inventatorii.

Carticica a impresionat bebelusii prin culori formidabile, dar si prin faptul ca poate fi atinsa, trasa, si lovita fara a se strica, asa cum patesc de regula carticelele obisnuite cand cad pe mana lor.

All4baby.ro, 32 lei

jucarii bebelusi 20104. Zornaitoare Albinuta, numa' buna de molfait

Niciun bebelus nu trebuie sa fie lipsit de cele mai utile si distractive jucarii pentru varsta lor! Asa ca nu avea cum sa lipseasca din topul atractiilor micutilor tocmai zornaitoarele!

Jucaria albinuta este bogata in culori, are un maner usor pe care sa il prinda bebele si are si piese galagioase pe care micutul sa le mestece pentru a-si calma durerile gingivale cauzate de cresterea dintisorilor.

All4baby.ro, 31 lei

jucarii bebelusi 20105. Bucatarie Bubble Cook

Aceasta mica bucatarie prietenoasa, colorata si delicioasa, dar cu rol educativ impaca utilul cu placutul. Are peste 15 accesorii, iar cand micutul tau este foarte mic se va imprieteni cu ingredientele molfaindu-le, iar cand va creste maricel va patrunde in tainele retetelor.

Si pentru ca tie iti place partea cu utilul, iar bebelusul adora culorile, joaca si amuzamentul lor, este perfecta pentru a fi apt sa iti gateasca cat de curand o mica omleta sau ceva clatite, nu?

Bestkids.ro, 67 lei

jucarii bebelusi 20106. Cd player muzical Laugh & Learn

Un inventator iscusit a reusit sa dea forma unei jucarii muzicale care captiveaza rapid atentia micutilor prin culorile multiple si piesele muzicale pe care le are la dispozitie.

Parintii care au testat-o cu copiii lor au spus ca jucariile cu care este dotat cd player-ul sunt cele mai atractive pentru micuti. Astfel ca, in timp ce invata primele note muzicale, micutul se joaca cu zdranganelele atarnate.

Toyz.ro, 148.99 lei

carusel muzical7. Carusel muzical

Sunt multe jucarioare muzicale specifice micutilor. Insa cei care au votat au spus ca nimic nu se compara cu efectul calmant si relaxant pe care il are caruselul asupra micutilor.

Muzicuta linistitoare si jucarelele colorate fac deliciul lor. O buna ocazie ca micutul sa descopere primele animalute.

Babycomfort.ro, 125 lei

centru activitati jucarii8. Centru de activitati multifunctional

Bebelusii sunt incantati cand au la-ndemana mai multe idei de joaca pentru ca au multiple optiuni intr-o singura jucarie. Parintii ocupati s-au bucurat foarte tare la aparitia acestui centru de activitati miniatural care ii permite bebelusului sa exploreze toate componentele lui, iar parintilor sa isi termine treburile.

In plus, acest centru isi merita locul pe deplin, pentru ca este si motorizat, leganandu-se incet intr-o parte si intr-alta si aducand la viata jucariile atarnate.

Crazytoys.ro; 269 lei

catelus jucarii9. Catelus educational bilingv

Aceasta jucarie dragalasa si atractiva pentru micuti are si alte surprize pe langa faptul ca este atat de prietenoasa si incanta privirile micutilor.

Catelusul vorbeste, ba chiar in 2 limbi (romana si engleza), are diverse jocuri interactive si melodii antrenante care sa ridice tonusul copilului.

Idealbebe.ro, 169 lei

ferma jucarii bebelusi10. O mica ferma... la tine acasa!

Daca nu ai apucat sa duci inca micutul al Zoo sau la o ferma pentru a vedea animalute, atunci vine Zoo la el pentru ca acest set de jucarii pentru construirea unei mici gradini zoologice in propria casa ar putea avea un efect similar.

Micutii descopera animale, copacei si alte elemente specifice acestui loc, iar tu te bucuri sa il vezi cum exploreaza si invata lucruri noi, distrandu-se in acelasi timp.

Idealbebe.ro, 85.37 lei


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Jucarii bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre