Igiena sigura si eficienta pentru micii exploratori

/ / Modificat: 2013-03-28
Igiena sigura si eficienta pentru micii exploratori

Sa recunoastem, strengarii cei mici reusesc sa se murdareasca din cap pana in picioare tot timpul. In parc, in masina, la prieteni, chiar si acasa, mereu se gaseste un colt nou care trebuie explorat cu manutele si eventual "gustat". Si e normal, pentru ca in primul an de viata bebelusii descopera lumea prin toate simturile: vaz, miros,auz si chiar prin "gustarea" celor intalnite. Curiozitatea lor nu are limite, iar lumea inconjuratoare e plina de magie si lucruri interesante.

ABCDerm-H2O-1L

Dar cu igiena cum procedam?Acum e simplu pentru ca Laboratoarele Dermatologice Bioderma au formulat un produs inovator: ABCDerm H2O, prima solutie micelara destinata pielii bebelusilor si copiilor. Pentru ca este un produs de igiena fara clatire il poti folosi indiferent unde te afli (in parc, in masina etc), cu ajutorul unui disc demachiant.

ABCDerm-bebe

Poti sterge strengarul pe fata sau ochisori, la gurita, pe pliuri, precum si in zona scutecului cand lucrurile devin "serioase". Datorita puterii mari de absorbtie a impuritatilor si murdariei ii poti asigura micutului tau o igiena rapida ori de cate ori este nevoie, fara sa te ingrijoreze ca acesta se va plictisi sau nu va sta cuminte pana la finalul procesului de curatare.

Ce inseamna de fapt solutie micelara? Acest produs are la baza micele din esteri grasi ce imita perfect membrana celulelor pielii. Este practic cea mai sigura si blanda igiena pentru pielea delicata a celui mic, iar toleranta excelenta este data si de numarul mic de ingrediente.

ABCDerm-H2O-100ml

Asadar, fie ca esti in parc, in masina sau oriunde altundeva, nu te sfii sa te aventurezi cu micutul tau in desoperirea tuturor miracolelor si sa te lasi uimita de tot spectacolul pe care lumea inconjuratoare vi-l ofera. Bucuria unei frunze cazatoare sau descoperirea unui ticait de ceas nu a fost niciodata remarcata cu atata entuziasm!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre