Tu unde pleci in vacanta cu familia ta? Top 5 oferte ale agentiilor de turism pentru familia ta

/ / Modificat: 2015-05-26
Tu unde pleci in vacanta cu familia ta? Top 5 oferte ale agentiilor de turism pentru familia ta

Tu unde pleci in vacanta cu familia ta? Top 5 oferte ale agentiilor de turism pentru familia ta

In cateva zile vara isi intra oficial in drepturi si odata cu venirea ei cu totii ne gandim la planuri de vacanta. In alegerea unor destinatii trebuie sa luam in calcul mai multi factori, pornind de la buget si ajungand pana la facilitatile de care se pot bucura cei mici.

Cand plecam in vacanta cu intreaga familie trebuie sa luam in calcul facilitatile de relaxare si distractie pentru toti membrii familiei - cafenele cochete si restaurante bune pentru parinti, dar si locuri de joaca sau activitati organizate special pentru copii. Inainte de a pleca in concediu afla distanta pana la destinatie pentru a sti cum sa gestionezi calatoria cu masina.

Top locuri de joaca pentru copilul tau!

In principiu, vedem vacanta ca pe o perioada de relaxare, in care uitam de probleme de la job si ne bucuram de concediu, insa ea are si un rol educativ pentru copii. In cele cateva zile de concendiu ii expunem pe copii unui mediu, unei culturi si unei comunitati noi. De asemenea, vacanta prilejuieste si vizite la muzeu, la gradina zoologica sau la situri arheologice pe care cu siguranta copiii le vor aprecia si care le va imbogati cunostintele.

Sunt parinti care prefera sa mearga singuri in vacanta si sa-i lase pe cei mici in grija bunicilor pentru o saptamana, oferindu-si putin timp pentru ei si pentru reincarcarea bateriilor. Sigur, o escapada pentru parinti este intotdeauna binevenita, insa micutii se vor bucura sa va insoteasca, sa cunoasca locuri noi si sa creati amintiri de neuitat pentru intreaga familie.

De ce sa alegi o agentie de turism atunci cand mergi in vacanta cu familia

Inainte sa pornesti la drum cu prichindelul trebuie insa sa fii mult mai bine organizat decat daca ai fi plecat singur. In afara de faptul ca veti avea lucruri suplimentare in bagaj, astfel incat sa preintampinati orice situatie, e crucial ca sejurul sa fie bine organizat. Cel mai bine ar fi sa apelati la o agentie de turism care va scuteste de timpul pierdut cautand hotelul potrivit pentru voi, iar in cazul in care folositi o agentie specializata in aceste servicii riscurile ca hotelurile sa nu ofere conditiile promise sunt infinit mai mici.

vacanta_familie_copii

Daca atunci cand calatoreati singuri sau cu prietenii mai puteati inchide ochii in cazul in care hotelul era sub standardele promise sau puteati sa asteptati prin gari sau aeroporturi curse intarziate, cand mergeti cu micutii in vacanta toate acestea devin inacceptabile.

In acelasi timp, agentiile sunt specializate in a-ti oferi o vacanta potrivita pentru stilul de viata, asa ca sigur vor gasi ceva potrivit pentru intreaga familie.

Destinatia si bagajul

Stim ca oriunde ai merge, atata timp cat esti inconjurat de cei dragi, si un catun poate fi destinatia perfecta, insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa dai atentie locului in care ajungeti sau sa mergeti in acelasi loc an dupa an. Atat tie cat si copilul va va prii sa cunoasteti locuri noi.

In cautarea unor destinatii nu trebuie sa ai prejudecati de tipul "nu e un loc potrivit pentru copil" sau "n-o sa-i placa prichindelului". Intr-adevar, daca alegeti sa mergeti in Paris s-ar putea ca parintii sa gaseasca mult mai interesant orasul decat l-ar considera un copil, insa expunerea la o noua cultura ii va face bine micutului si cu siguranta veti gasi si hoteluri care au facilitati pentru cei mici. La fel se intampla in toate marile orase europene.

in_vacanta

Nu e o idee rea chiar sa il intrebi pe copil unde ar vrea sa mearga. S-ar putea sa vina cu idei inedite si sa aveti parte de o vacanta de neuitat. In acelasi timp, daca ati ales o destinatie, puneti-l in tema si pe copil povestindu-i despre locul respectiv si explicandu-i de l-ati ales tocmai pe acela.

In functie de destinatia aleasa facem si bagajul. Cel mai bine este sa intocmiti o lista inainte. Pregatiti-va pentru absolut orice situatie posibila. Puneti in bagaj pentru cel mic si haine subtiri si haine groase, uneori se intampla chiar si in iulie sa fie seri friguroase, iar temperaturile ar putea varia. Daca mergeti la mare nu uitati de crema de plaja pentru copii si nici de colac sau pernute pentru inot. In bagaj puneti si medicamente pentru diverse afectiuni, dar si antibiotice cu spectru larg.

Ofertele agentiilor de turism pentru familia ta

Exista o multime de agentii de turism care ofera servicii speciale pentru parintii care aleg sa calatoareasca impreuna cu cei mici. Iata cateva dintre ele.

Perfect Tour

Aici puteti gasi oferte pentru sejururi de familie in Spania, Turcia, Egipt, Cipru, Grecia si Croatia. Hotelurile din oferta au locuri de joaca, iar unele dintre ele ofera si servicii de baby-sitting.

Adresa: Str. Sevastopol, nr.26, sector 1, Bucuresti

Tel: 021 310 65 01; 080 10 88888; 031 402 2458 RDS, 031 402 2499 RDS

E-mail: info@perfect-tour.ro

Web site: www.perfect-tour.ro

Zepelin Tour

Aceasta agentie ofera sejururi pentru familii cu copii astfel incat toti membrii familiei sa se simta bine. Printre destinatii se numara Bulgaria, Turcia sau excursii la Disneyland Paris

Adresa: Bd. Eroilor Sanitari, nr 55, Bucuresti

Telefon: 0722 69 34 69 / 0724 50 17 27 / 0747 011 553 / 031 428 30 66

E-mail: contact@zepelintour.ro

Website: http://www.zepelintour.ro/

Eximtur

Ofera vacante pentru intreaga familie atat in Romania, cat si in afara tarii. Agentia are puncte de lucru in principalele orase ale tarii - Bucuresti, Cluj, Brasov, Iasi

Adresa Bucuresti: Str. Jean Louis Calderon (fosta Str. Prof. Dr. Dimitrie Gerota), nr. 1-5

Telefon: +40 21 315 87 11

Email: bucuresti@eximtur.ro

Program: Luni - Vineri: 9.00 - 18.00 / Sambata: 10.00 - 15.00

Informatii pentru clienti din toata tara: 0364-803888 / *9977

Travel Solutions

Aceasta agentie ofera sejururi pentru intreaga familie atat pentru destinatii din tara noastra, cat si in strainatate.

Adresa: Bld. Iancu de Hunedoara, nr.2, bl. H6, sc.A, ap.5, Bucuresti

Program: Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Telefon: 021/ 311 20 10 - 021/ 311 35 20 (FAX) - 004 726/206.521(Gabriela) - 004736/658.898(Cristina)

E-mail: gabriela@travelsolutions.ro / cristina@travelsolutions.ro

Website: http://www.travelsolutions.ro

Paralela 45

O agentie cu sedii in mai multe orase ale tarii - Bucuresti, Bacau, Alba, Tulcea, Targu Mures - care are oferte pentru calatorii familisti. Sunati la call center pentru a afla care sediu este cel mai aproape de dumneavoastra.

Telefon Call Center: 0314 14 45 45 / 0374 45 45 45

E-Mail: secretariat@paralela45.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Turism Concediu familie

Articole recomandate

Citeste si despre