Ce spune incaltamintea ta despre tine

/ / Modificat: 2017-02-28
Ce spune incaltamintea ta despre tine

Incaltamintea pe care o preferi nu este doar o reflectie a tendintelor in moda sau a stilului vestimentar care crezi ca te defineste, ci si oglinda propriei personalitati. Cel putin asa sustin unii specialisti, care sunt de parere ca alegerile pe care le faci in materie de pantofi dau de gol trasaturi de personalitate importante! Iata ce spune incaltamintea despre tine si felul tau de a fi!  

Stiletto

Pantofii cu toc cui si foarte inalti sunt facuti pentru femeia sexy si indrazneata, care vrea sa fie mereu eleganta si senzuala. Pantofii tip stiletto sunt oglinda unei femei indraznete, foarte sigura pe ea si cu o personalitate puternica. Vrea sa fie mereu in centrul atentiei si nu exista persoana care sa reziste farmecului ei seducator. Odata ce isi propune ceva, nimic nu o opreste sa isi atinga obiectivul.

Pantofi sport

In categoria de pantofi sport intra atat tenisii, cat si adidasii sau pantofii tip Oxford, cu sireturi, si sunt alesi de femeia care are calitati de lider si este foarte independenta. Este o persoana activa, un spirit liber si dezlantuit, dornic mereu de aventuri noi si pline de adrenalina.

Balerini

Balerinii sunt printre cele mai comode tipuri de incaltaminte si modelele la care apeleaza o multime de femei, in general in anotimpurile intermediare. Se pare ca balerinii sunt alegerea femeii diplomate, ambitioase si perseverente. Intotdeauna este orientata spre rezultate si face tot ce tine de ea ca sa atinga ceea ce isi propune. Aceste incaltari "tradeaza" o femeie sociabila si generoasa, dornica de a oferi o mana de ajutor acolo unde este nevoie de ea.

Platforme

Platformele sunt "trucul" la care apeleaza femeile care nu pot purta stiletto, din cauza ca sunt instabili, dar carora nu le face cu ochiul nici comoditatea pantofilor sport sau balerinilor. Sunt modelele intermediare, care te inalta si te ajuta sa pari mai supla, dar care in acelasi timp iti ofera un plus de stabilitate si confort.

Femeia activa, descurcareata si cu initativa este cea care alege aceste modele de incaltaminte. Este o persoana pragmatica si care stie intotdeauna sa imbine utilul cu placutul, in orice situatie.

Pantofi clasici, cu toc mic

Pantofii clasici, pe care-i purtau mamele sau bunicile noastre, reprezinta alegerea femeii elegante, dar discrete, care nu vrea sa atraga prea mult atentia celor din jur. Sunt niste personalitati agreabile si usor de placut de ceilalti.

Femeia care adopta stilul clasic de pantofi este optimista si, in general, multumita de viata pe care o are. Este o fire loiala si se face usor respectata in jurul ei. Pentru ea, nu exista gandirea negativa. Traieste prin optimism si vede intotdeauna partea plina a paharului, oricat de neplacuta sau dezastruoasa ar fi o situatie.  

Tu ce stil de pantofi adopti frecvent? Ti se pare ca ti se potrivesc trasaturile enumerate mai sus? Crezi ca mai exista si altele? Completeaza descrierile noastre cu ceea ce crezi ca "spun" pantofii tai despre felul tau de a fi, in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pantofi femei Incaltaminte femei

Articole recomandate

Citeste si despre