Mancarea gatita la oala - Solutii rapide pentru mese sanatoase

/ / Modificat: 2012-12-06
Mancarea gatita la oala - Solutii rapide pentru mese sanatoase

Mancarea gatita la oala - Solutii rapide pentru mese sanatoase

Uita de gatitul de acasa! Bucatarii de la OalaCuBunatati.ro gatesc special pentru tine!

"Nu traim ca sa mancam", spune un proverb romanesc pe care cu totii l-am auzit si caruia i-am dat dreptate ramanand cateva clipe pe ganduri, dar fara a incerca sa il aplicam pe propria noastra situatie de viata. Totusi, aceeasi intelepciune populara se completeaza: "...ci mancam ca sa traim", apropiindu-ne de un adevar problematic al omului modern; suntem cu totii de acord ca hrana este indispensabila vietii, dar ce mancam si, mai ales, cu ce ne hranim copiii, ca sa traim sanatos?



Este stiut faptul ca femeia secolului al XXI-lea nu mai are ca unica grija familia. Desi preocupate pentru bunastarea celor dragi, mamele nu mai au timpul necesar pentru a le procura acestora o dieta echilibrata, iar de aici porneste o multitudine de probleme. Este lucrul pe care il inteleg cel mai bine firmele de catering din Bucuresti, care vin in ajutorul familiilor din capitala livrandu-le mancare gatita la oala:

"Ideea ne-a venit din nevoie proprie, iar tocmai pentru ca resimtim acut lipsa timpului vrem sa le oferim femeilor solutii eficiente pentru o hrana echilibrata si, de ce nu, pentru mai mult timp alaturi de cei dragi", a declarat Lacramioara Stelea, Sales&Marketing Manager OalaCuBunatati.

De mai bine de un an, de cand a inceput pionieratul in promovarea conceptului de "mancare gatita la oala" in Romania, OalaCuBunatati se bucura de fidelitatea clientilor deja formati. Acestia beneficiaza de o gama larga de produse proaspete, preparate din surse alese cu grija, de mancaruri care nu numai ca arata minunat, dar reprezinta surse de sanatate si energie, de solutii echilibrate chiar si pentru cei care tin cure de slabire sau sunt vegetarieni.

Echipa OalaCuBunatati pune la dispozitia clientilor un site cu peste 70 de produse culinare, gatite numai in urma comenzii si personalizate la cerere. Din lista lor sunt exclusi conservantii, tocmai pentru ca mancarea, livrata in recipiente de unica folosinta, pleaca in cel mai scurt timp la clientul care o primeste numai buna de pus pe masa.


fasole batuta

"Vad cat de mult imbina bucatarii pasiunea cu munca in ceea ce priveste gatitul, iar preocuparea mea cea mai mare este sa ii livrez clientului comanda in acelasi stadiu in care ea a plecat din bucatarie. Este adevarat, grija pentru mancare si incercarea de a ma incadra in timp pot duce uneori la epuizare intr-un oras atat de mare, insa atunci cand pui suflet si primesti reactii bune de la client, simti ca o poti lua oricand de la capat", ne-a marturisit Alexandru Mardale, Logistica.

Nu este de mirare ca acest concept ia amploare in Bucuresti, pentru ca din ce in ce mai multi oameni resimt confortul unei mese sanatoase luate in propria casa. Este o alternativa care echilibreaza balanta sanatatii dupa stresul la care ne supun graba, grijile si automatismul societatilor urbane:

"Oamenii sunt multumiti atat de calitatea mancarii, cat si de raportul calitate-pret, dovada clara fiind faptul ca revin. Mamicile ne transmit ca suntem un ajutor de nadejde; sunt femeie si stiu ce sentiment te incearca atunci cand vii acasa dupa o zi de munca si trebuie sa intri in bucatarie", a mai declarat Lacramioara Stelea.

Fie ca vreti sa va educati copiii sa manance sanatos, ca simtiti nevoia unui un pranz adecvat la birou, ori ca pur si simplu nu vreti sa iesiti din casa, echipa OalaCuBunatati va sta zi de zi la dispozitie cu delicioase salate boeuf (1,8kg), ciorbe de perisoare (2,4kg), placinte cu branza (2 kg) sau multe alte produse gustoase si sanatoase.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mancare sanatoasa copii

Articole recomandate

Citeste si despre