Cum sa folosesti sarea marina pentru frumusetea ta

/ / Modificat: 2017-01-10
Cum sa folosesti sarea marina pentru frumusetea ta

Sarea marina este recomandata de catre medici in defavoarea sarii clasice din nenumarate motive. Pe langa beneficiile pe care le aduce pielii, sarea de mare este extrem de benefica si in tratamentele de infrumusetare. Aceasta hidrateaza, exfoliaza si detoxifiaza corpul, iar in plus, ofera relaxare.

Iata cateva modalitati prin care poti utiliza sarea de mare in beneficiul frumusetii tale

Exfoliere

Daca ti s-a terminat prodosul exfoliant, iar pielea ta are un surplus neplacut de celule moarte, mai ales in zona genunchilor, a coatelor si a calcaielor, te poti folosi de puterea sarii de mare. Amesteca 3 linguri de sare de mare cu o lingura de ulei de masline si maseaza, cu acest amestec, prin miscari circulare, toata suprafata pielii. Insista acolo unde pielea este mai aspra (genunchi, coate, calcaie), iar la final clateste cu apa calduta din belsug.

Hidratarare

Datorita continutului de minerale, sarea de mare este un produs hidratat eficient. Desigur, rezultatele nu vor fi vizibile ca in cazul aplicarii unui ulei de corp, dar cu siguranta sarea marina este mai naturala si mai benefica decat orice alt produs cosmetic achizitionat din comert.

Relaxare

Sarea de mare detoxiafiaza intreg organismul, motiv pentru care, in acelasi timp, ofera si o senzatie puternica de relaxare, dar si somnolenta, Daca esti stresata si te confrunti cu insomniile, adauga, seara de seara,in cada cu apa calda, doua cani cu sare de mare si apoi relaxeaza-te in cada timp de 20 de minute. Vei avea un somn adanc si relaxant.

Autor: Corina Petrea

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Beneficii Frumusete Frumusete mamici

Articole recomandate

Citeste si despre