Dieta detoxifianta cu struguri

/ / Modificat: 2017-01-10
Dieta detoxifianta cu struguri

Dieta detoxifianta cu struguri poate fi solutia cea mai simpla pentru a elimina toxinele din corp si a pierde din greutate in mod natural: mananci doar struguri de mai multe ori pe zi si bei apa.

Folosita inca din Antichitate sub numele stiintific de ampeloterapie, dieta detoxifianta cu struguri implica consumul acestor fructe si al unei cantitati potrivite de apa. Indiferent ca alegi struguri albi, rosii sau negru, trebuie sa completezi dieta cu aproximativ 2 litri de apa in fiecare zi.

Detoxifierea cu struguri implica impartirea meselor in mai mult de sase gustari de-a lungul zilei. Fiecare dintre mesele mici, luate odata la doua-trei ore, implica consumul de struguri, cu pielita si cu seminte.

Detoxifierea cu struguri

Inainte sa incepi o cura de detoxifiere cu struguri, trebuie sa elimini treptat din alimentatia ta mancarurile cu continut ridicat de colesterol. In ziua de dinaintea inceperii detofixierii, nutritionistii recomanda consumul de salata verde, fructe si cereale integrale.

Nu manca prea multi struguri la inceput, deoarece pot produce constipatie. Mareste treptat cantitatea de struguri, dar nu uita ca mai putin de 2 kg de struguri pe zi nu iti vor asigura necesarul energetic pentru o zi activa.

Daca detoxifierea cu struguri poate fi incercata pana la 6 zile consecutive, in cazul in care alegi sucul de struguri, nu este indicat sa depasesti trei zile consecutive.

Amestecand in blender boabele unui ciorchine mare de struguri cu trei sferturi de pahar de apa, vei obtine un suc de struguri, ce trebuie insa strecurat. In absenta semintelor si a pielitelor, sucul de struguri nu este la fel de nutritiv, dar poate fi la fel de eficient in eliminarea toxinelor si pierderea in greutate.

Autor: Teodora Gheorghe

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Struguri Detoxifiere Dieta Slabit femei

Articole recomandate

Citeste si despre