Top 6 secrete despre sex pe care parintii trebuie sa le stie

/ / Modificat: 2011-11-25
Top 6 secrete despre sex pe care parintii trebuie sa le stie

Entuziasmul si pasiunea de la inceputul relatiei tind sa-si piarda din intensitate pe masura ce timpul se scurge, lasand loc preocuparilor cotidiene si responsabilitatilor. Rutina, obisnuinta si surmenajul au toate sansele de a ucide romantismul in cuplu. Iata 6 secrete despre sex pe care parintii trebuie sa le stie pentru a se bucura necontenit de farmecul vietii in doi.

Afla ce iti doresti

Nu vei gasi niciodata implinirea intima daca nu stii ce iti doresti cu adevarat. Daca partenerul tau te-ar intreba despre cea mai fierbinte fantezie a ta sau in ce mod ai schimba felul in care faceti dragoste, ai sti ce sa ii raspunzi? Fa un efort si exploreaza-ti cu adevarat nevoile, inspira-te din reviste, carti sau filme. Comunica-i celuilalt lucrurile care te atrag si bucurati-va impreuna de noi experiente.

Afla ce isi doreste partenerul

Intreaba-ti partenerul ce isi doreste de la viata voastra sexuala, arata-te dispusa de a-i satisface dorintele si mentine o viziune deschisa despre sexualitate. Invita-l la o discutie deschisa si gasiti impreuna noi moduri de a face sexul mai interesant.

secrete_sex_parinti

Foto: medleynews.com

Iesiti la intalnire

Specialistii cred, in unanimitate, ca toate cuplurile casatorite au nevoie sa planuiasca momentele intime pentru sex. Programati din timp intalniri romantice, mergeti impreuna la film sau la restaurant, savurati un pahar de vin la lumina lumanarii si redescoperiti acea pasiune care v-a unit la inceput.

Parasiti locuinta periodic

Poate fi deseori dificil sa te daruiesti cu adevarat momentului intim atunci cand faci dragoste in acelasi dormitor ani la randul. Gandurile tale vor zbura cu usurinta in alte locuri, precum reparatii necesare ale tavanului sau inlocuirea mobilierului. Rezervati o camera la hotel sau gasiti alte locuri noi, care sa nu va fie deloc familiare.

cuplu_fericit

Redecorati dormitorul

Pentru ca nu puteti face mici escapade saptamanal, redecorarea dormitorului poate fi o solutie excelenta pentru a aduce un aer nou mediului intim in care va manifestati dragostea. Aranjeaza obiectele din camera diferit, cumpara o lenjerie de pat din satin si inconjurati-va de lumanari parfumate.

Incearca lucruri noi in pat

O schimbare minora poate avea un impact maxim asupra felului "standardizat" in care faceti dragoste. Partenerul tau este cel care initiaza de obicei sexul? Fa-ti curaj si preia controlul "actiunii". Poarta o lenjerie intima atragatoare sau tine-l de maini dominator atunci cand te afli deasupra lui.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sex parinti

Articole recomandate

Citeste si despre