Mobilier nou pentru 24 de maternitati din Romania

/ / Modificat: 2010-07-14
Mobilier nou pentru 24 de maternitati din Romania

Un numar de 24 de maternitati din Romania beneficiaza acum de mobilier nou, donat de catre Pampers sectiilor de neonatologie.

Sectia de neonatologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti beneficiaza de mobilier nou pentru mamici si pentru nou-nascuti. Scaunele pentru alaptat, patuturile neonatale si masutele pentru infasat se afla deja in saloanele maternitatii, la dispozitia mamicilor si a micutilor lor.

Maternitatea Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti nu este singura pe care Pampers o sustine, alte 23 de maternitati din 18 orase ale tarii beneficiind de elementele de mobilier de care este atat de mare nevoie. Peste 650 de scaune pentru alaptat, patuturi si mese pentru infasat sunt donate de Pampers maternitatilor din tara.

Dotarea cu mobilier a celor 24 de maternitati din Romania reprezinta o actiune locala, desfasurata de catre Pampers in cadrul campaniei globale "1 pachet = 1 vaccin". Pe parcursul acestei campanii, demarata in tara noastra in luna aprilie, parintii din Romania au donat pachete de servetele umede si scutece pentru maternitati. Acestea ajung acum, impreuna cu donatia Pampers, in saloanele Spitalului Universitar Bucuresti.

Confort pentru mama si bebelus

"Mobilierul donat de Pampers ne ajuta sa asiguram conditiile necesare in saloane. Este foarte important ca mama si copilul sa beneficieze de tot confortul necesar inca din primele clipe petrecute impreuna", declara dr. Adriana Dan, medic primar neonatolog in cadrul Spitalului Universitar Bucuresti.

Nicola, sustinatoare a campaniei "1 pachet = 1 vaccin", a fost alaturi de Pampers cu ocazia donatiei realizate catre Spitalul Universitar de Urgenta din capitala. "Ma bucur enorm sa particip la acest eveniment. Consider ca, pentru orice mama, momentul in care isi imbratiseaza pruncul pentru prima data este de neuitat. De aceea, sustin eforturile facute de Pampers pentru a asigura conditii mai bune de viata copiilor din Romania si de pretutindeni, inca din primul moment al venirii lor pe lume", afirma Nicola.

Maternitati din orasele Cluj, Bucuresti, Bistrita, Galati, Craiova, Satu Mare, Timisoara, Suceava, Baia Mare, Braila, Ramnicu Valcea, Targoviste, Sibiu, Botosani, Targu Mures, Brasov, Bacau, Constanta si Iasi au beneficiat de donatiile Pampers.

14 iulie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Maternitate

Articole recomandate

Citeste si despre