Andreas, Dinu Maxer Junior a stocat ambele categorii de celule stem cu Future Health

/ / Modificat: 2013-01-21
Andreas, Dinu Maxer Junior a stocat ambele categorii de celule stem cu Future Health

Dinu MaxerFericitul cuplu Dinu si Deea impreuna cu Andreas Kristian Maxer au optat pentru stocarea ambelor categorii de celule stem: hematopoietice din sangele placentar si mezenchimale din tesutul cordonului ombilical.

Pentru linistea si siguranta parintilor, celulele stem mezenchimale din tesutul cordonului ombilical sunt stocate in 4 esantioane diferite, separat de celulele stem hematopoietice din sangele placentar, in 2 rezervoare diferite din 2 incaperi separate ale Future Health Biobank in cele mai sigure conditii de crioconservare.

Celulele stem hematopoietice din sangele placentar sunt astazi intrebuintate in peste 85 de terapii standard in boli ale sistemului imunitar, ale sistemului nervos si in boli de sange, iar numarul terapiilor standard creste surprinzator de mult in fiecare an.

maxer_bebeFuture Health Biobank este pionier la nivel global in stocarea de celule stem, avand stocate in laboratoarele din Marea Britanie peste 35.000 de esantioane din peste 48 tari din intreaga lume in decursul celor 10 ani de experienta si avand alaturi peste 20.000 de doctori colaboratori.

Afla mai multe despre oferta bancii de celule stem Future Health pe Futurehealthbiobank.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre