Martisor Copilul.ro la Bucuresti

/ / Modificat: 2014-04-01
Martisor Copilul.ro la Bucuresti

Sambata, 3 martie, intr-o zi cu soare si cu multa veselie, o parte din Comunitatea Copilul.ro din Bucuresti si-a dat intalnire la cafeneaua The Living Room, foarte aproape de Piata Rosetti.

cafenea

Era o intalnire asteptata de noi toate, pentru ca nu ne mai vazusem de la intalnirea de Craciun a Copilul.ro. Si erau multe de spus, multe de povestit, multe lucruri de pus la cale. Era o intalnire necesara, dorita si obligatorie si pentru ca se creeaza o asteptare legata de aceste intalniri: te vezi aproape zilnic pe forum si pe site si simti nevoia sa te intalnesti si in off-line si sa te cunosti mai bine.

Adevarul este ca intalnirile off-line, la o cafea sau la spus povesti, strang mai tare prieteniile din Comunitate. Poti aduce lumina in lucruri care te nelamuresc, poti vorbi despre cate in luna si in stele, poti consolida relatiile si poti sa te convingi o data in plus ca ai foarte multe in comun cu oamenii pe care i-ai cunoscut pana in acel moment doar virtual.

Am povestit despre anul care a trecut, am povestit despre prieteni, am povestit despre campania cu rechizite si hainute pentru gradinite si camine (pentru care ii multumim Cristelei), am povestit despre Valea Screzii si drumul nostru acolo in perioada Craciunului. Povestea Vaii Screzii este pe site, dar fetele meritau povestea povestita de noi pentru ca in spatele calatoriei noastre a fost sprijinul lor si al multor altor prietene din Comunitate.

Fotografiile toate de la petrecere le-am incarcat pe Facebook, precum si intr-un album de Martisor, in Comunitate.

Multumim, dragelor si speram sa ne vedem cat de curand la o alta cafea cu poveste!

banda parteneri martisor

V-am spus ca soarele a fost prezent la intalnire. Asteptand sa intram in cafenea ne-au incalzit – cred - primele raze din primavara asta timpurie. Veselia a adus-o fiecare in buzunare, iar martisoarele au venit de la parteneri dragi.

magicare

Magicare ne-a adus calendare, baloane si martisoare hand-made, lucrate cu dragoste de roxie.

Uriage a fost alaturi de doamnele noastre cu produse pentru doamne. Am luat-o cu toatele un pic in avans cu Ziua femeii! Produsele pe baza de apa termala pentru doamne, precum si produsele Uriage pentru copii le vom regasi la Baby Expo in perioada 22 - 25 martie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, unde Uriage le asteapta cu vouchere de reducere si cadouri pe utilizatoarele Copilul.ro.

Au fost alaturi de noi la petrecere si Farmaciile Help Net. Ei ne-au trimis martisoare cu Echinaceea si propolis, care sa ne asigure o imunitate puternica, pentru ca este foarte important sa avem o primavara plina de bucurie si zambet.

flori

Multumim pentru sprijin si pentru prietenie. Sa aveti cu totii o primavara frumoasa!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre