Tratamentul frigiditatii prin remedii naturiste

/ / Modificat: 2011-11-11
Tratamentul frigiditatii prin remedii naturiste

Tratamentul frigiditatii variaza in functie de cauza care sta la baza ei. Exista cauze emotionale si fiziologice ale acestei disfuntii sexuale la femei, caracterizata prin lipsa dorintei sexuale si a orgasmului. Exista insa unele plante medicinale si metode homenopate, mai exact produse naturale care au rolul de a spori apetitul sexual.

Iata plante medicinale si produse homeopate pentru stimularea hormonilor sexuali si a sistemului nervos in vederea sporirii libidoului feminin:

Remedii naturiste

Ghimbir

Este considerat unul dintre cele mai vechi remedii naturiste pentru frigiditate si cu rezultate laudabile in acest scop. Radacina de ghimbir este extrem de eficienta in asigurarea unei circulatii sanguine optime, ceea ce inseamna si o viata sexuala mai satisfacatoare.

Cartoful salbatic

Dehidroepiandrostenul este un steroid natural continut de cartofii salbatici. Acesta are rolul de a intensifica dorinta sexuala a femeilor.

Arpagic

Banalul arpagic ontine minerale esentiale pentru formarea si secretia hormonilor sexuali.

Damiana

Este denumita "planta sexualitatii feminine". Ea este considerata un puternic afrodiziac care are rolul de a creste performantele sexuale. Contine alcaloizi care stimuleaza nervii si organele si sporeste placerea sexuala.


Se poate administra sub forma de capsule conform indicatiilor de pe prospect.

Kava Kava

Este o planta indicata pentru reducerea starilor de anxietate si stres, unele dintre cauzele frigiditatii femeilor. Induce starea de relaxare si buna dispozitie.

Ginseng Siberian

Are rolul de a spori dorinta sexuala prin cresterea nivelului de energie, al staminei si vitalitatii organismului. Pentru cele care sufera de uscaciune vaginala, ginsengul este util pentru ca are si rolul de a intensifica lubrifierea in timpul actului sexual.

Produse naturale pentru tratarea frigiditatii

Vital Women

Contine damiana, radacina de Maca, radacina Suma, extract de Guarana, radacina de Unicorn, Catuaba etc. Se administreaza sub forma de capsule conform indicatiilor de pe prospect.

Rhodiolin

Este un produs bazat pe planta Rhodiola Rosea, tot cu rol in stimularea sexuala si in echilibrarea hormonala a femeilor. Are un efect de relaxare la nivelul sistemului nervos central si stimuleaza toate organele genitale in vederea sporirii libidoului. Se administreaza sub forma de capsule.

Vitamina E

Ajuta la prevenirea dezechilibrelor hormonale ale femeii si sporeste fertilitatea. Se administreaza conform indicatiilor de pe prospect sau ale medicului.

IntiMoments

Este un gel intim care are rolul de a tonifia organele genitale si de a creste elasticitatea tesuturilor locale. Are si rolul de a lubrifia zona astfel incat actele sexuale sa fie mai placute. Se aplica sub forma de masaj inainte sau in timpul actului sexual.

Evening Primrose

Regleaza secretiile hormonale ale glandelor sexuale feminine, scade durerile pelvine si sporeste dorinta sexuala. Se administreaza sub forma de pastile.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre