Felicitari de Ziua Indragostitilor facute de copii

/ / Modificat: 2017-02-08
Felicitari de Ziua Indragostitilor facute de copii

Felicitarile de Valentine's Day sunt o metoda simpatica si emotionanta de a declara afectiunea celor dragi. Atat fetitele, cat si baieteii, pot crea felicitari spectaculoase, gingase si dragalase pentru Valentinele sau Valentinii lor, dar si pentru parinti, bunici si toate persoanele dragi din viata lor!

Felicitare-fluturas

felicitare-fluturas

Foto: familyfun.go.com

Una dintre metodele cu care micutul tau va impresiona orice fetita este sa ii creeze un fluturas dragalas pe post de felicitare.

Fetitele adora fluturasii, iar pentru realizarea lui, copilul are nevoie de doar cateva lucruri:

hartie cartonata rosie;

o bucata de carton;

lipici;

carioci;

o foarfeca.

Ajuta-l sa traseze pe hartia rosie doua contururi de inima, pe care apoi sa le decupeze. Din aceeasi hartie se decupeaza si antenele fluturasului.

Din carton se face un dreptunghi, care sa reprezinte trupul fluturasului si pe care se lipesc inimioarele pe post de aripi.

Se lipesc si antenele la unul dintre capetele dreptunghiului, iar apoi, cu ajutorul cariocilor, se scrie un mesaj de Valentine's Day si se coloreaza tot soiul de inimioare simpatice.

Felicitare cusuta cu... inima

felicitare-cusuta

Foto: meredith.com

Sa impachetezi o bucata de hartie colorata in doua si apoi sa desenezi ceva pe ea sau sa scrii un mesaj de dragoste este simplu, dar si lipsit de creativitate.

Copilul tau poate impresiona pe oricine, daca bucata de hartie colorata, devenita felicitare, are in mijloc, pe partea din fata, o inimioara cusuta cu ata colorata.

Faceti un joc fascinant de culori, folosind hartie colorata intr-un fel, ata de alta nuanta si carioci multicolore.

Jucati-va cu mesaje dintre cele mai creative si nu uitati sa o expediati rapid... Valentine's Day este atat de aproape!

Inimioara care prinde viata

felicitare-inimioara

Foto: familyfun.go.com

Iata o idee ingenioasa si nastrusnica pe care sa i-o sugerezi micutului tau. Este vorba de o inimioara (de fapt, un ochi-inimioara) care are manute si picioruse, deoarece este pregatita sa ajunga cat mai repede la Valentina sau Valentinul copilului tau.

Ajuta-l sa decupeze inimioara din hartie cartonata de culoare rosie. Faceti 4 gaurele cu perforatorul.

Creati 2 manute si 2 picioruse din ata rosie impletita si atasati-le inimioarei. Apoi desenati ochiul.

Intr-una dintre manute, puteti atasa si o eticheta colorata, pe care prichindelul sa scrie un mesaj haios "Sunt cu ochii pe tine... vrei sa fii Valentina/Valentinul meu?" sau "Te-am vazut, mi-ai placut... vrei sa fii Valentina/Valentinul meu?".

Sagetica dragostei

felicitare-sageata

Foto: familyfun.go.com

Felicitarea in forma de sagetica este simpatica si tinteste drept acolo unde trebuie... spre inima celei sau celui care o va primi.

Se face foarte simplu, dintr-un pai de baut, care are lipit in capete 2 inimioare rosii, indreptate in acelasi sens, iar in mijloc, o inimioara mai mare pe care e scris si mesajul.

Dragoste dulce si lipicioasa

O felicitare amuzanta si cu mare "lipici" la copii este inimioara zimtata, pe care este scris un mesaj tematic, dar care are lipita pe ea si 2 acadele, puse una langa alta.

Cum ar putea un copil sa nu aprecieze o dovada de dragoste atat de... dulce si delicioasa?

Jumatati cu dragoste

felicitare-acadele

Foto: familyfun.go.com

Tot din categoria "dragostea trece prin stomac" (si cand vine vorba de copilasi, trece mai intai pe la raionul de dulciuri) este si aceasta felicitare.

In aparenta este simpla, dar este de mare efect, datorita acelor acadele-bastonase lipite in forma de inimioara, pe fata felicitarii.

Daca micutul tau mai scrie si un mesaj dragalas, cu siguranta isi va cuceri jumatatea cu care vrea sa imparta cele 2 acadele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Felicitari copii Valentines Day copii Iubire copii Sfantul Valentin copii Valentines Day Ziua indragostitilor copii

Articole recomandate

Citeste si despre