Top 8 gradinite cu predare in limba engleza

/ / Modificat: 2015-06-26
Top 8 gradinite cu predare in limba engleza

Din ce in ce mai multi parinti isi indreapta atentia catre gradinitele cu predare in limba engleza astfel incat micutii lor sa aiba cunostinte cat mai elaborate atunci cand intra la scoala. Este, de altfel, o idee foarte buna deoarece copii prind foarte repede o limba straina si vor invata cu mult mai mare usurinta decat un adult.

In prezent, limba engleza este indispensabila la orice loc de munca, globalizarea facand-o un limbaj aproape universal, iar aceasta limba este una vorbita in majoritatea tarilor din lume, in mod special in cele dezvoltate, asa ca micutul tau va avea un avantaj considerabil daca incepe studierea limbii lui Shakespeare de la o varsta frageda, inca de la gradinita.

In tara noastra exista mai multe gradinite care s-au adaptat acestei cerinte si pune la dispozitie programe cu predare bilingva sau exclusiv in limba engleza. Iata care sunt recomandarile noastre de gradinite cu predare in engleza din Bucuresti si din tara.

Gradinita EnglishKinder

EnglishKinder isi desfasoara activitatea educationala in exclusivitate in limba engleza. La programa romaneasca, cei de la aceasta gradinita au adugat elemente din curricula americana si cea canadiana.

In ceea ce priveste activitatile extrascolare, la aceasta gradinita micutul tau poate participa la cursuri de dans modern, balet, pian, chitara, limba franceza/germana/spaniola, pictura, modelaj, karate sau tenis.

Adresa: Str. Docentilor, Nr 3, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021.222.58.83 / 0722.232.440

Email: info@englishkinder.ro

Site: www.englishkinder.ro

Gradinita Ada Kindergarden

Ada Kindergarden este o gradinita in care predarea se face in limba engleza si care se adreseaza prescolarilor de toate nationalitatile. Exista 5 grupe - mini, mica, mijlocie, mare si grupa pregatitoare, iar programul este structurat in 3 variante cu incepere de la 8.00 si cu terminare la orele 13.00, 14.00 sau 19.00.

Aici, micutii pot opta pentru invatarea intensiva a limbii engleza, dar si pentru clubul de origami, de dans, clubul "Micii bucatari", pot participa la cursuri de limba germana, de mind lab, inot, tenis sau pian.

Adresa: Str. Ernest Juvara, Nr.10 bis, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 031.805.23.65 / 0721.42.44.85

Email: contact@adakindergarten.ro

Site: www.adakindergarten.ro

Gradinita Edu&Care Preschool

La aceasta gradinita copiii predarea se face in engleza, dar si in romana, iar copiii se familiarizeaza cu limba londonezilor. Micutii pot fi inscrisi optional si la cursurile de logopedie, dans, aikido, teatru, muzica, pictura sau sah. Pot invata de asemenea si limba germana.

Adresa: Str. Chopin, Nr. 2 B, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0721.571.086

Email: georgiana@edu-care.ro

Site: www.edu-care.ro

Olga Gudynn International School

La Olga Gudynn predarea este bilingva, iar aceasta gradinita deruleaza parteneriate cu institutii cu acelasi profil din Elvetia, Marea Britanie, Statele Unite si Germania, fiind acreditata atat in Romania, cat si international de Council of British International Schools (COBIS).

In cadrul acestei gradinite exista clubul de self-control axat pe activitati sportive, clubul de muzica, de arta, de dans, de limbi straine (pe langa engleza, micutii pot invata si germana, franceza si chineza), de karate, de sah, de pian si clubul english with music, unde micutii se familiarizeaza cu limba engleza prin intermediul cantecelor.

Aceasta gradinita are mai multe sedii in Bucuresti, in mai multe zone, precum Floreasca, Pipera, Cotroceni - Davila si Cotroceni - Pasteur, astfel ca puteti alege sediul cel mai apropiat de casa sau serviciu.

Adresa sediu Floreasca: Str. Ancuta Baneasa, Nr. 8, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0734.411.359

Email: office@olgagudynn.ro

Site: www.olgagudynn.ro

King George English Academy

La gradinita King George, predarea se face doar in limba engleza. Aici, copiii pot participa la cursuri de limbi straine (limba germana), activitati sportive - karate, dans, balet, sah, inot, scrima, pictura si art&craft, cursuri de actorie si cursuri de dezvoltare personala.

Exista 4 grupe: mini (2-3 ani), mica (3-4 ani), mijlocie (4-5 ani ) si mare (5-6 ani), iar programul gradinitei este de la 7.30 la ora 18.30, de luni pana vineri, inclusiv pe perioada verii.

Adresa: Str. Intrarea Capelei, nr. 9B, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 0761.880.643

Email: office@king-george.ro

Site: www.king-george.ro

Gradinita Helen

Gradinita Helen din Cluj Napoca are predarea in limba engleza, activitatea de la cursuri fiind dublata de optionale de activitati extrascolare precum karate, inot, pian, arte plastice, mind lad, si vizite la muzeele din oras.

Puteti opta pentru o varianta de program din cele 3 disponibile: 7.30 - 13.00, 7.30 - 14.00, 7.30 - 18.00. La aceasta gradinita pot fi inscrisi copiii cu varsta minima de 2 ani.

Adresa: Str. Rapsodiei, Nr. 4, Cluj Napoca

Telefon: 0264.453.224 / 0745.201.839

Email: gradinitahelen@yahoo.com

Site: www.gradinitahelen.com

Happy Kids

Gradinita Happy Kids din Ramnicu Valcea ofera un program educational bilingv, in limbile romana si engleza. Puteti opta si pentru programul de vara dedicat micutilor care intra anul viitor la gradinita. Aici se poate studia si limba germana.

In cadrul acestei gradinite exista 4 grupe: baby (1.8-3 ani), grupa mica (3 ani), grupa mijlocie (4 ani), grupa mare (5 ani) si clasa pregatitoare (6 ani).

Adresa: Str. Stirbei-Voda, Nr.107, Ramnicu Valcea

Telefon: 0745.45.76.15

Email: contact@happykidsvalcea.ro

Site: www.happykidsvalcea.ro

Gradinita Magic English

Aceasta gradinita din Bacau are predarea bilingva, atat in limba romana, cat si in limba engleza. Exista doua variante de program 8.00-13.00 si 8.00-18.00. La Magic English exista cinci grupe: Magic Cookies - baby group, Butterflyes - grupa mica, Magic Ladybirds - grupa mijlocie, Magic Bees - grupa mare, Magic Stars - grupa pregatitoare.

Adresa: Str. Nicolae Titulescu, Nr.35, Bacau

Telefon: 0745.365.507 / 0234.535.313

Email: office@magic-english.ro

Site: www.magic-english.ro

Ghid util de gradinite pentru copii

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Limba engleza copii Cursuri limba engleza

Articole recomandate

Citeste si despre