Profesorul misterios care preda lectii online

/ / Modificat: 2016-01-28
Profesorul misterios care preda lectii online

Profesorul misterios care preda lectii online

In ultimul timp, am auzit zvonuri despre un profesor care colinda internetul si preda cursuri de romana si matematica copiilor din clasele I-VIII. Lucrurile au devenit si mai interesante cand am auzit ca nu este un profesor roman, nici de alta nationalitate, ci extraterestru. Cand am aflat aceste ultime detalii, a trebuit sa investigam problema si sa aflam tot adevarul.

Platforma de e-learning a profesorului extraterestru

Cautarile noastre ne-au adus la mykoolio.com, o noua platforma de lectii online care promite elevilor de scoala primara gimnaziu o experienta interactiva de invatare si aprofundare.

MyKoolio introduce elevii in universul cunoasterii prin povestea unui profesor extraterestru, care va prezenta lectiile intr-un mod distractiv  si interactiv. Lectiile sunt structurate audio-video, lucru care va antrena mintea copiilor astfel incat sa retina informatiile usor si rapid.

Platforma inteligenta combina jocul cu invatatul, mix pe care il prezinta online, locul unde copiilor le place sa petreaca cel mai mult timp. 

Profesorul Koolio este mereu online

Copii care vor sa participe la lectiile profesorului extraterestru Koolio nu au nevoie decat de o conexiune la internet. Platforma este accesibila de pe computer, tableta si smartphone.

Prin aceasta metoda de invatare, elevul se transforma din simplu ascultator al lectiilor in parte din procesul de predare. El  poate reveni la anumite informatii ori de cate ori doreste si poate selecta exact ce considera ca trebuie sa aprofundeze. Platforma se adreseaza elevilor claselor I-VIII, parintilor, dar si profesorilor care pun accent pe metodele de educatie alternative si distractive, in ton cu tendintele actuale.

Mykoolio.com a fost dezvoltata impreuna cu un colectiv de profesori romani coordonati de prof. Radu Gologan, coordonatorul lotului olimpic national de Matematica.  Aceasta cuprinde peste 200 de lectii interactive si exercitii pentru disciplinele romana si matematica intr-o prima faza, urmand ca in viitor sa acopere toate disciplinele predate in ciclul primar si gimnazial. Toate materialele educative de pe platforma mykoolio.com sunt conforme programei scolare in vigoare.

Profesorul Koolio este accesibil

Accesul la platforma de e-learning va fi gratuit pentru profesori, acestia putand sa foloseasca materialele disponibile la clasa. Pentru parinti si copii, accesul la platforma va fi gratuit pentru partea de lectii si contra cost (abonament lunar de aprox. 28 lei) pentru partea de exercitii si statistici.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre