Medicul Mihai Craiu a dezvaluit care este secretul unei imunitati de fier pentru copii

/ / Modificat: 2023-02-05
Medicul Mihai Craiu a dezvaluit care este secretul unei imunitati de fier pentru copii

Medicul pediatru Mihai Craiu a dezvaluit care este secretul unei sanatati si imunitati de fier in cazul copiilor. Celebrul medic a vorbit despre "elementul miraculos" care face diferenta dintre un copil cu o imunitate de fier si unul cu o imunitate scazuta. 

Avand in vedere ca ne aflam in plin sezon al virozelor, multi parinti doresc sa intareasca imunitatea copiilor, iar pentru asta aleg sa le dea micutilor suplimente. Cu toate acestea medicul specifica ca nu suplimentele sunt cele care duc la cresterea imunitatii ci un alt element esential. 

"In niciun fel de studiu clinic, in niciun climat, pe nicio durata de timp, nu s-a observat scaderea numarului de zile de spitalizare sau de boala acuta la un copil care primeste versus care nu primeste. 

Elementul-miraculos care face diferenta este miscarea in aer liber pentru copilul de gradinita, care chiar trebuie sa se miste, si daca trebuie sa dam ceva, exista dovezi numai pentru vitaminele C si D, si date cu sfatul medicului, nu haotic sau ca ni se pare ca ar avea copilul un fel de deficit", a spus pediatrul, potrivit DC Medical. 

FOTO: digi24.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Medici pediatri Dr mihai craiu

Articole recomandate

Citeste si despre