Ce spune mama bebelusului mort la Sanador, dupa decizia Colegiului Medicilor. "Nu ar trebui sa mai existe"

/ / Modificat: 2019-03-25
Ce spune mama bebelusului mort la Sanador, dupa decizia Colegiului Medicilor.

Mama baietelului mort la Sanador s-a aratat dezamagita de deciza Colegiului Medicilor, in urma votului de blam, ca unica sanctiune impotriva celor sase doctori care s-au ocupat de copilul sau.

"E o mizerie decizia Colegiului Medicilor. Am spus in nenumarate randuri ca nu am incredere in aceasta instiutie din care principalul vinovat, dr. Balanescu, cred ca face si parte sau sotul ei face parte din acest for. Fac parte din toate comisiile posibile si imposibile. Colegiul Medicilor demonstreaza inca o data ca e inutil in societatea romaneasca, demonstreaza ca e diletant. Votul de blam e o sanctiune care priveste imaginea, noi operam aici cu imagini, nu operam cu vietilor oamenilor. Nu stiu ce ar fi trebuit sa faca mai mult echipa de medici care mi-a omorat copilul ca sa isi piarda dreptul de libera practica, ma intreb," a declarat Andreea Duta, mama baietelului, la Digi24.

"Nu ar trebui sa mai existe"

Aceasta a vorbit si despre faptul ca in ancheta facuta de Colegiul Medicilor nu s-a facut referire la concluzia Institutului de Medicina Legala, care a stabilit ca baietelul a murit din cauza unui vas de sange atins in timpul operatiei, ceea ce a provocat hemoragia interna.

"Sunt protejati medicii de catre Colegiul Medicilor, care nu ar trebuie sa mai existe, nu-si gaseste sensul, e o gaura neagra in care se musamalizeaza toate cazurile, in care pacientii au de pierdut intotdeauna”, a mai precizat Andreea Duta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sanador Baietel mort sanador

Articole recomandate

Citeste si despre