Copil cu piciorul rupt, trimis acasa de la Spitalul din Ploiesti. "Medicul de garda nu coboara pentru o contuzie"

/ / Modificat: 2019-02-21
Copil cu piciorul rupt, trimis acasa de la Spitalul din Ploiesti.

Un copil cu piciorul rupt a fost trimis acasa de o asistenta de la Spitalul de Pediatrie Ploiesti, desi avea dureri groaznice. Aceasta i-a recomandat mamei sa-i dea micutului Nurofen timp de cateva zile.

Mama copilului a povestit, intr-o postare pe o retea de socializare, ca totul a inceput pe 14 februarie, cand micutul a cazut si s-a lovit foarte tare.

Dupa alte cateva zile, femeia s-a intors la Spitalul de Pediatrie Ploiesti, dar copilul tot nu a fost consultat de vreun doctor pe motiv ca "medicul de garda nu coboara pentru o contuzie."

In cele din urma, micutul a fost adus la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti.

"Astazi, 20.02.2019, ma decid sa merg la spitalul Grigore Alexandrescu, unde se fac mai multe radiografii, copilul este consultat si tratat asa cum ar fi fost normal si la spitalul din Ploiesti. Medicii sunt uimiti de faptul ca vin din Ploiesti si, in acelasi timp, de faptul ca nimeni nu a vazut o fractura asa mare, ca pana si eu care nu am studii de specialitate pot vedea cu ochiul liber. Da, fractura, se pune tot piciorusul in ghips, iar daca nu trece in 3 saptamani, operatie, din cauza faptului ca a stat prea mult cu piciorul netratat.

Si acum, sa imi zica si mie cineva, cum poate o mama cu 3 copii sa indure atata indiferenta si sa-ti lasi copilul o saptamana cu piciorul rupt pentru ca nimeni nu te baga in seama si nu te ia in serios, daca mergi ca un om simplu intr-un spital de stat.

Si cum sa-ti privesti cu atata neputinta copilul, care sta in pat la 3 anisori, plangand de durere, cu piciorul rupt pentru ca nimeni nu te baga in seama.

Sa raspunda cine este vinovat. Nu este posibil asa ceva.

Si ce este mai grav, un doctor fara studii sau unul cu studii de specialitate care nu este in stare sa te trateze serios si te lasa sa mori cu zile?!," a mai scris femeia in postarea de pe Facebook.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil Spital

Articole recomandate

Citeste si despre