Vladimir Draghia va fi tata pentru a doua oara. Modul inedit prin care a facut anuntul

/ / Modificat: 2022-04-05
Vladimir Draghia va fi tata pentru a doua oara. Modul inedit prin care a facut anuntul

Vladimir Draghia trece prin momente foarte placute. Sotia lui, Alice Cavaleru, este insarcinata pentru a doua oara. Anuntul a fost facut pe retelele de sociale, unde Vladimir Draghia a postat un mesaj si o imagine superba, cu intreaga familie, dar si cu o ecografie de sarcina. 

„Facem om nou. ??? E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună. Sperăm ca la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor. Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături”, a fost mesajul transmis de cei doi părinți pe Facebook și pe Instagram. T

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit la mare, pe plaja unor prieteni, în iulie 2018. 

„La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă și ne-a ieșit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua, de rochie”, a declarat Vladimir Drăghia pentru VIVA!, înainte de a se căsători. Luna de miere și-au petrecut-o în Maroc, unde au avut parte de momente de neuitat. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 4 ani. Fanii i-au încurajat să mai facă un copil, însă răspunsul lui Vladimir Drăghia nu a întârziat să apară: „Încă ne prindem urechile în ăsta. Poate după ce-i dăm ăstuia de cap”, povestea actorul acum ceva vreme. Iată că dorința fanilor se îndeplinește acum.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre