Vladimir Draghia si Alice Cavaleru s-au chinuit aproape un an pentru a fi parinti a doua oara. De ce s-au gandit la infertilitate

/ / Modificat: 2022-04-10
Vladimir Draghia si Alice Cavaleru s-au chinuit aproape un an pentru a fi parinti a doua oara. De ce s-au gandit la infertilitate

Vladimir Draghia si Alice Cavaleru vor fi parinti pentru a doua oara. Recent, ei au povestit ca isi doreau foarte mult al doilea copil, insa au intampinat si probleme pana sa ramana Alice insarcinata. Chiar s-au gandit la un moment dat la infertilitate. 

„N-a fost întâmplător, de data asta (…), ajunsesem să ne dorim destul de tare încă un copil, cam de un an de zile. Noi credem că are cumva legătură cu stresul, infertilitatea. Imediat ce am putut să ne relaxăm puțin s-a îmtâmplat minunea. Am rezolvat-o și pe asta în ianuarie, mi-am luat o grijă', a spus Vladimir Drăghia.

Alice a aflat ca este insarcinata in timpul vacantei pe care o petreceau in Thailanda. 

„Eram în Thailanda când am aflat, mi-am făcut un test! Mâncăm numai mâncare thailandeză și după ce am aflat, cam la trei zile, s-au instalat grețurile și n-am mai putut să mănânc nimic.

Am mâncat doar din meniul pentru copii! A fost foarte diferit față de sarcina cu Zora. Primul trimestru mi-a fost greață non-stop, zi și noapte. Mâncăm la 2 noaptea', a dezvăluit Alice Cavaleru, care este însărcinată în patru luni.

Alice Cavaleru a mai spus că își dorește că bebelușul familiei să vină pe lume natural.

„Pe Zora am născut-o natural, la 37 de săptămâni, că și-a dorit să vină mai devreme, iar acum aș vrea să nasc tot natural', a concluzionat aceasta. 

Alice Cavaleru spune că sunt produse alimentare pe care nu le mai poate consuma, chiar dacă până acum erau preferatele sale. Soția lui Vladimir Drăghia s-a confruntat cu grețuri matinale, care continuă și în trimestrul al doilea.

„16 săptămâni are bebe în burtică. S-a tot lăsat așteptat, dar pe mine m-a învățat viața că toate se întâmplă la timpul lor. Deși aveam senzația că știu deja ce mă așteaptă, am aflat că dacă în prima sarcină a fost ușor, nu înseamnă că o să te simți la fel de bine și la a doua.

Mi-a fost greață zi și noapte TOT trimestrul 1. Eram în Thailanda, în vacanță, când am aflat de sarcină, iar la trei zile s-a instalat greața și starea de rău. Am mâncat non-stop pentru că doar așa îmi trecea senzația de greață.

Mâncăm la 2 noaptea, dormeam două – trei ore și mă trezeam din cauza grețurilor, ronțăiam ceva și mă culcam la loc… și tot așa, pe timpul zile, mâncăm la două – trei ore. Groaznic.

Dacă până să aflu de sarcină, am mâncat thailandez și indian chiar și la micul dejun, după ce au început grețurile, abia am reușit să-mi găsesc mâncare cât mai „curată”, fără gusturi sau mirosuri intense. Am mâncat de foarte multe ori din meniul pentru copii.

În trimestrul al doilea grețurile s-au diminuat considerabil. Acum îmi este greață când și când, dar intensitatea nu mai este la fel de mare. Vreau să mă întorc puțin la partea cu Thailanda pentru că lucrurile nu s-au oprit la grețurile specifice în sarcină.

Când să plecăm (eram efectiv cu bagajele făcute la ușă) am ieșit pozitivă și a trebuit să stau în carantină în cameră. Și mai groznic! Partea asta m-a demoralizat cel mai tare pentru că abia așteptam să ajung acasă.

Apoi, când am ajuns acasă eu și Zora am fost răcite o lună și ceva. N-am putut să iau mai nimic, iar simptomele m-au ținut o veșnicie. Aveam zile când eram mai bine și apoi păream mai răcită ca niciodată. 

Răceala Zorei a culminat cu bronșiolita aia urâtă care m-am stresat tare… dar am trecut peste cu bine. Cam asta ar fi de povestit despre primul trimestru de sarcină. Total diferit de cum a fost în prima sarcină. Îmi amintesc grețurile, dar nu au fost nici pe jumătate ca acum.

Și nici nu mă făceau să mănânc, ci din contră: nu puteam mânca din cauza lor. 

Legat de burtică, să știți că nu este așa mare mereu. Sunt zile în care abia se vede. Din acest motiv, am mâncat un sendviș imens înainte de ședința foto', a povestit Alice Cavaleru pe contul de Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre