Virgil Iantu revine cu noua emisiune pentru copii

/ / Modificat: 2021-05-20
Virgil Iantu revine cu noua emisiune pentru copii

Virgil Iantu revine in atentia publicului cu o noua emisiune similara celei ”Copiii spun lucruri trasnite”, pe care a prezentat-o la Prima TV cu ani in urma. 

Emisiunea se va desfasura online incepand cu 1 iunie, o surpriza pentru Ziua Copilului. Castingul va avea loc pe 21 aprilie, in Bucuresti, iar parintii pot inscrie copiii cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani. Emisiunea se va numi „Copiii spun ... cu Virgil Iantu” si se va difuza o data pe saptamana. 

Virgil Iantu va lucra la acest proiect cu fostii colaboratori de la „Copiii spun lucruri trasnite”, de acum 20 de ani.

„Foarte multa lume m-a intrebat de ce nu mai fac emisiuni cu copii. In contextul actual, nu stiu sa existe (nici macar online) genul asta de emisiune. Cred ca trebuie sa ne uitam si spre copii si sa ii ascultam mai mult.

Ne fac bine intalnirile cu copiii si, avand in vedere experienta avuta, simt ca e un moment bun sa aduc in prim-plan un asemenea format.

Emisiunea este online. Acum suntem in casting, o sa facem mai multe zile de casting. Le facem respectand normele ce tin de distantare. E o energie foarte frumoasa in echipa. De emisiune se ocupa Romanian Artists Agency, e agentia cu care eu lucrez.

I-am cooptat si pe colegii cu care am facut emisiunea pe vremuri. Suntem cam aceeasi echipa.

Emisiunea se numeste ”Copiii spun ... Cu Virgil Iantu” si este o imbinare a emisiunilor pe care le-am facut eu. Se va difuza o data pe saptamana (deocamdata nu am stabilit ziua). O sa anuntam totul pas cu pas. Intai sa facem castingul si vedem atunci ce si cum.”, a declarat Virgil Iantu, pentru paginademedia.ro. 

Articole recomandate

Citeste si despre