Victoria Raileanu este insarcinata, dar nu se poate bucura pe deplin de moment

/ / Modificat: 2024-01-28
Victoria Raileanu este insarcinata, dar nu se poate bucura pe deplin de moment

 

Victoria Raileanu a furnizat surpriza inceputului de an in showbiz si a anuntat ca este insarcinata pentru a doua oara. Actrita incununeaza astfel o perioda excelenta din viata a si abia asteapta sa-si cunoasca al doilea copil.

Desi este in culmea fericirii, Victoria Raileanu recunoaste ca nu poate savura momentul.

“Anu’ asta a inceput la viteza super turata. Nici nu s-a terminat ianuarie si simt deja ca am facut un milion de lucruri. Dar cum eu sunt workaholica nu pot decat sa ma bucur. Cred ca prin martie o sa pot sa incep sa respir si sa ma bucur mai linistita de ultimele luni de sarcina”, a scris Victoria  Raileanu pe pagina sa de Facebook.

Victoria Raileanu a tinut sarcina secreta

Actrita si-a anuntat fanii si apropiatii ca familia ei se va mari printr-un clip scurt postat pe retetele de socializare, in care le-a aratat tuturor burtica de gravida. De ce a preferat sa pastreze secretul? A dezvaluit chiar ea, pentru Ego.ro:

“Nu a fost foarte greu sa ascund sarcina pentru ca abia recent a inceput sa se vada burta, iar eu am purtat haine largi pana acum. Am vrut neaparat sa aștept momentul premierei filmului ”Klaus și Barroso” ca apoi sa anunț. (...) Sarcina este diferita (de prima, n.r.). Cu Carol nu am simtit deloc. Acum mi-a fost rau mai ales de la mirosuri, dar acum perioada aia a trecut”

Cum si-a anuntat Victoria Raileanu fiul ca va fi frate mai mare

Victoria Raileanu si sotul ei, Adrian Stefanescu, au decis sa nu astepte prea mult sa devina parinti, dupa ce s-au casatorit in vara lui  2023, pe o barca, in Grecia. Evenimentul a avut loc la 7 luni dupa cererea in casatorie, cerere care a venit si ea destul de rapid dupa ce Victoria si Adrian s-au cunoscut prin intermediul unei aplicatii de dating.

Sarcina a fost una dorita, iar primul copil al actritei, Carol, rezultat din mariajul ei cu Conrad Mericoffer, este pur si simplu incantat de faptul ca va fi frate mai mare:

“Orice copil este dar de la Dumnezeu, fie că este programat sau neprogramat. În cazul nostru ni l-am dorit fix acum și am fost binecuvântați chiar în momentul în care ne-am dorit. Carol își dorește de mult timp un frățior sau o surioară. Am început să vorbim deschis în casă despre posibilitatea asta când știam că sunt însărcinată, iar apoi i-am dat vestea”.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete gravide Vedete insarcinate A doua sarcina Actrite, actori, cantareti Actrita

Articole recomandate

Citeste si despre