Victor Slav, despre fiica sa, Sofia: "Toti suntem sortiti greselii"

/ / Modificat: 2020-01-02
Victor Slav, despre fiica sa, Sofia:

Victor Slav a marturisit ca este ingrijorat pentru viitorul fiicei sale. Desi au o relatie foarte apropiata, realizatorul TV nu isi vede zilnic fetita, deoarece aceasta locuieste in judetul Hunedoara, alaturi de bunica sa, mama Biancai Dragusanu. 

Victor Slav a narturisit ca isi doreste foarte mult sa aiba o relatie apropiata cu Sofia atunci cand acesta va fi adolescenta.

"Imi este teama de perioada adolescentei fiicei mele, cand nu imi va mai povesti lucruri, cand va incepe sa aiba secrete," a marturisit Victor Slav, potrivit avantaje.ro.

"In viata toti suntem sortiti greselii"

Prezentatorul tv mai spune ca greselile sunt omenesti si crede ca si fiica sa va gresi atunci cand va creste. Insa el vrea sa ii insufle Sofiei valori sanatoase de viata, de care sa tina cont atunci cand va mai creste.

"In viata toti suntem sortiti greselii, probabil ca le va face si ea. Greseala face parte din procesul de invatare. AČ™ dori sa invete din ele si sper sa vina sa-mi spuna ce a gresit, pentru a gasi rezolvari. Totul in viata are o rezolvare. Nu pot spune 10 sfaturi, voi vedea in functie de drumul pe care fiica mea il va urma. Dar as vrea sa isi construiasca o scara de valori sanatoasa, sa nu catalogheze oamenii in functie de statut social, sa aiba bun simt, sa respecte oamenii din jur," a mai spus realizatorul TV.

Victor Slav si Bianca Dragusanu s-au casatorit in anul 2013, insa casnicia lor a durat doar un an. Dupa divort, cei doi s-au impacat, in 2016, si au incercat sa mai dea o sansa relatiei lor, mai ales ca aveau impreuna un copil. Din pacate insa, nici de aceasta data relatia lor nu a durat si si-au spus adio in 2018. 

Articole recomandate

Citeste si despre