Victor Ponta si Daciana Sarbu, imagine emotionanta cu fiica lor adoptata. Cum arata acum Maria

/ / Modificat: 2021-12-30
Victor Ponta si Daciana Sarbu, imagine emotionanta cu fiica lor adoptata. Cum arata acum Maria

Daciana Sarbu si Victor Ponta sunt foarte discreti cu viata lor personala. In urma cu catiba ani, cei doi au adoptat in mare secret o fetita. Sunt tare mandri de ea si micuta sa integrat perfect in noua sa familie.

Cu ocazia Craciunului, Victor Ponta si sotia lui au publicat pe retelele de socializare noi imagini cu Maria, acum in varsta de 7 ani, fetita pe care au adoptat-o. 

Soția lui Victor Ponta a distribuit pe contul de Instagram două imagini de familie de la ședința foto făcută cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

În prima fotografie este familia extinsă: Andrei, în vârstă de 18 ani, băiatul lui Victor Ponta din căsnicia cu Roxana Ponta, alături de el e Irina, în vârstă de 13 ani, fiica Dacianei și a lui Victor Ponta. Iar sus, între cei doi părinți este Maria (7 ani), fetița pe care Daciana Sârbu și Victor Ponta au adoptat-o dintr-un centru de plasament.

În cea de-a doua fotografie apar părinții care o îmbrățișează puternic pe Măriuca. Imaginile au topit sufletele fanilor, care imediat au reacționat la postare: 

„Ce drăguți sunteți! Iar tu, Daciana,  radiezi! (…) Crăciun fericit! Se citește fericirea pe chipurile voastre. (…) Sărbători binecuvântate!(…)”

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre