Vica Blochina a spus adevarul. De ce a plecat fiul ei la Victor Piturca: "Sunt o mama foarte stricta"

/ / Modificat: 2023-05-08
Vica Blochina a spus adevarul. De ce a plecat fiul ei la Victor Piturca:

Vica Blochina, in varsta de 47 de ani, a vorbit recent despre relatia pe care o are acum cu fiul sau Edan. Vedeta si-a deschis sufletul si a dezvaluit de ce baiatul sau nu a mai vrut sa locuiasca cu ea.

„Binele lui e mai important decat binele meu”

Vica a marturisit ca a pus mai presus de toate binele copilului sau. Ea a renuntat la pensia alimentara si a vorbit despre toate neintelegerile pe care le-a avut cu Victor Piturca. 

„Binele copilului e mai important decat binele meu. Eu mi-am dorit ca Edan sa nu creasca cu probleme ca nu e dorit. La noi a fost vorba de orgoliu. Mi-am dorit foarte mult ca el sa nu sufere si am facut foarte multe compromisuri. Am renuntat la o mare parte din pensia alimentara si am incasat foarte putini bani de la Piturca. Am renuntat la 10.000 de euro. Eu castigasem in instanta pensie alimentara de 10.000 de euro. Dupa ce am fost la INML si am semnat… si s-a vazut copilul cu tatal lui sa faca testul de paternitate.

Intelegerea a fost sa aiba grija de copil, copilul sa fie pe numele lui, daca eu renunt la banii aia. I-am spus sa scrie cat vrea el la pensie alimentara si sa dea orice suma de bani considera el ca trebuie sa primesc pentru copil. Cand am ajuns la notar suma de bani a fost 1.500 de euro.”, a povestit Vica Blochina in podcastul „Tare de tot”.

Vica nu mai primeste niciun ban de la Victor Piturca de cand fiul ei s-a mutat la tatal sau. A spus ca nu regreta nicio clipa faptul ca nu mai are acest venit, deoarece marea sa dorinta a fost ca Edan sa aiba o relatie buna cu tatal sau. 

„Banii astia i-am primit pentru copil timp de… Acum nu primesc. Copilul sta la el. Eu prefer sa aiba copilul relatie buna cu tatal decat sa aiba mai multi bani. Mi-am dorit foarte mult sa cresc copilul asa cum trebuie 7 ani. Sunt foarte fericita ca Edan a ales sa locuiasca la tatal lui. M-am bucurat ca a ales sa locuiasca intr-un mediu unde sunt mai multi barbati, pentru ca la mine acasa erau numai femei. Copilul e pe numele tatalui, Piti il iubeste mult pe Edan, copilul duce o viata frumoasa. Victor Piturca e un barbat cu coloana vertebrala.”, a adăugat fosta dansatoare.

De ce nu a mai vrut Edan sa locuiasca cu mama sa 

Vica Blochina a dezvaluit si motivul pentru care fiul sau Edan a preferat sa locuiasca cu tatal sau. Aceasta a spus ca este o mama stricta, iar acum Edan simte ca are mai multa libertate. 

„Eu sunt o mama foarte stricta. Edan cand a plecat la tatal lui, a plecat pentru ca acolo are libertate. Programul la mine era: scoala privata, meditatii, fotbal si de la capat. Cand a plecat la tata era doar scoala. Eu stateam cu gura si cu ochii pe el. Mi-am dorit ca Edan sa fie un barbat responsabil, cu carte.”, a completat lituanianca.

  • Sursa foto: Facebook Vica Blochina
  • Surse articol: playsport.ro, avantaje.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Femei celebre

Articole recomandate

Citeste si despre