Vesti bune! Cristina Cioran si Ema au fost externate! Cum se simt cele doua

/ / Modificat: 2021-12-31
Vesti bune! Cristina Cioran si Ema au fost externate! Cum se simt cele doua

Cristina Cioran si Ema au fost externate. Cele doua au fost internate de urgenta in spital, chiar in prima zi de Craciun, dupa ce au fost depistate pozitiv cu Sars-CoV-2.

Din fericire ambele au avut o forma usoara si au fost externate. Cele doua isi vor petrece Revelionul acasa, insa vor sta, in continuare, in izolare.

“A fost o mare spaima! Multumim, ati fost minunati: Spitalul Judetean Constanta, Spitalul Municipal Medgidia, Spitalul Gr. Alexandrescu din Bucuresti!!!”, a scris actrita pe o poza, postata pe Instastory.

Vedeta le-a transmis urmaritorilor ca amandoua sunt bine si continua tratamentul al domiciliu unde vor sta in izolare.

”Suntem biiine!!!! In sfarsit acasa, in izolare. Va multumesc din suflet pentru mesaje si ganduri! Sunteti minunati!

Ce am invatat: la orice semn, respiratie grea sau febra sau durere in gand la bebelus. Cu asa bebe mic, nu ezita sa mergi la spital! Cei de acolo stiu ce fac! A fost greu, dar a trecut! Take care!”, a mai scris actrita pe InstaStory.

Cristina Cioran si Ema, internate in ziua de Craciun

Pe 25 decembrie, chiar in ziua de Craciun, micuta Ema nu s-a simtit bine. Dupa cateva telefoane, Cristina Cioran a ajuns cu fetita la spitalul din Constanta unde au fost testate si depistate pozitiv cu noul coronavirus. De acolo, au fost internate la spitalul din Medgidia.

“Primul nostru Craciun impreuna! In prima zi de Craciun, fetita mea nu s-a simtit bine, respira greu. Dupa cateva telefoane de panica date, am decis sa merg la spital, la Spitalul Judetean Constanta. Acolo la un test rapid… soc. Copilul are COVID… si o usoara insuficienta respiratorie. De acolo am plecat la spitalul din Medgidia, spital COVID pe zona. E a doua zi si e mai bine. Si eu am fost testata, dupa un prim test negativ a iesit si adevarul, POZITIV. Ne tratam, suntem foarte bine, ne refacem! Important e ca suntem impreuna, iar EMA este cu adevarat cel mai frumos cadou. Va multumesc din suflet pentru gand, mesaje si incurajari. Va imbratisez si sa aveti un an nou fericit! 2022, welcome! Noi avem anticorpi”, a scris la acea vreme, pe instagram, Cristina Cioran.

FOTO: fanatik.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina Cioran

Articole recomandate

Citeste si despre