Vedete internationale care au anuntat ca urmeaza sa devina mame in 2024

/ / Modificat: 2023-12-10
Vedete internationale care au anuntat ca urmeaza sa devina mame in 2024

Au mai ramas cateva saptamani pana la finalul anului 2023, iar numeroase vedete internationale au anuntat ca urmeaza sa devina parinti in 2024.  Iata care sunt cateva dintre celebritatile care si-au anuntat sarcinile si care spera sa isi mareasca familia in lunile urmatoare.

Kourtney Kardashian

Cea mai mare dintre surorile Kardashian, in varsta de 44 de ani, asteapta un copil impreuna cu sotul ei, tobosarul Travis Barker. Kourtney se afla deja in ultimul trimestru de sarcina, iar aceste este cel de-al patrulea copil al sau. De asemenea, Kourtney a vorbit recent despre dificultatile prin care a trecut in timpul sarcinii, inclusiv despre o recenta operatie fetala. Cu toate acestea, in ciuda dificultatilor, Kourtney  a declarat ca "A fi insarcinata este o binecuvantare".

Sienna Miller

Actrita Sienna Miller a dezvaluit lumii vestea ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil printr-o fotografie virala in bikini, din timpul unei vacante in Ibiza.

Maluma

Cantaretul a anuntat pe retelele de socializare ca va fi tata pentru prima data in 2024. Partenera acestuia, Susana Gomez urmeaza sa devina mamica pentru prima oara. Cei doi urmeaza sa devina parintii unei fetite.

Claudia Osborne

Fiica lui Bertín Osborne, in varsta de 34 de ani, a anuntat fericita vestea in iulie. Ea are deja o fetita de un an, pe nume Micaela, cu sotul ei, José Entrecanales, iar acum asteapta o surioara, care se va numi Violeta. De altfel, familia devine de doua ori mai mare, deoarece, in acelasi timp, tatal ei, Bertín, asteapta un copil cu Gabriela Guillén.

FOTO: freepik.com, instagram.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Viitoare mamici Vedete copii Vedete gravide

Articole recomandate

Citeste si despre