Vedete din Romania care urmeaza sa nasca in 2023. Cine sunt norocoasele mamici

/ / Modificat: 2023-01-04
Vedete din Romania care urmeaza sa nasca in 2023. Cine sunt norocoasele mamici

Anul 2023 se anunta a fi un an plin de bucurii pentru mai multe vedete din showbiz-ul romanesc. Emily Burghelea, Theo Rose, Roxana Hulpe si Daniela Crudu sunt patru dintre cele mai cunoscute nume care urmeaza sa devina mamici in acest an.

Emily Burghelea

Emily Burghelea, frumoasa prezentatoare TV care a devenit cunoscuta dupa ce a prezentat emisiunea “Vorbeste Lumea”, in timp ce Adela Popescu se afla in jungla pentru filmarile Showului “Sunt celebru scoate-ma de aici”, urmeaza sa devina mamica pentru a doua oara. Vedeta asteapta sa nasca din clipa in clipa. Emily a spus ca aceasta aventura este una dintre cele mai frumoase din viata ei si ca abia asteapta sa il cunoasca pe micutul ei. Emily urmeaza sa aduca pe lume un baietel. Aceasta mai are o fetita in varsta de doi ani acasa.

Theo Rose

Theo Rose este o cantareata cunoscuta din Romania. Aceasta a socat intraga tara cand s-a aflat ca este insarcinata cu Anghel Damian, desi nu aveau nici sase luni de cand erau impreuna. Cei doi urmeaza sa devina parinti pentru prima oara si se pare ca vor avea un baietel.

Theo este nespus de fericita si abia asteapta sa-si stranga in brate bebelusul. Cei doi au dezvaluit deja ca urmeaza sa aiba un baietel.

Roxana Hulpe

Roxana Hulpe este o prezentatoare de televiziune foarte apreciata de public. Ea a anuntat recent ca este insarcinata cu primul copil. Aceasta a reusit sa-si tina secreta sarcina timp de sase luni. Prezentatoarea TV urmeaza sa devina mamica la inceputul anului. Aceasta a anuntat ca urmeaza sa devina mama de fetita, dupa cum au informat-o medicii, desi simtea ca va avea un baietel.

Daniela Crudu

Daniela Crudu este o vedeta de televiziune foarte cunoscuta in Romania. Ea a anuntat recent ca va deveni mama pentru a prima oara, luand pe toata lumea in suprindere, mai ales ca si-a tinut viata privata departe de lumina reflectoarelor. Aceasta a precizat ca urmeaza sa devina mamica unei fetite, pe care asteapta sa o cumoasca in prima jumatate a anului 2023. Vedeta este la prima sarcina si este nespus de fericita si nerabdatoare sa-si tine fetita in brate.

Toate aceste vedete sunt foarte emotionate in asteptarea copiilor lor si abia asteapta sa devina mamici in 2023. Suntem siguri ca vor fi niste mamici minunate si ca vor face tot posibilul sa le ofere copiilor lor tot ce au mai bun.

FOTO: freepik.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Vedete gravide

Articole recomandate

Citeste si despre