Ursula von der Leyen, mama a 7 copii, a devenit bunica pentru prima oara

/ / Modificat: 2021-05-11
Ursula von der Leyen, mama a 7 copii, a devenit bunica pentru prima oara

Ursula von der Leyen, presedinta Comisiei Europene, este foarte bucuroasa. Mama a 7 copii, sefa Comisiei Europene a devenit pentru prima oara bunica. Aceasta a prezentat-o public pe prima sa nepoata pe retelele de socializare.

Ursula von der Leyen apare zambind in imagine cu bebelusa in brate. Alaturi de fotografia publicata pe Instagram, ea a scris mesajul un "moment magic".

Ea nu a dezvaluit in postare numele, data exacta a nasterii sau cine sunt parintii bebelusului, insa intr-un discurs sustinut duminica a afirmat ca fetita are o luna.

"Sa imi tin in brate nepoata pentru prima data a fost unul din acele momente care pune totul in perspectiva si iti reaminteste de lucrurile cu adevarat importante din viata", a afirmat ea in timpul unei ceremonii desfasurate in orasul Strasbourg din Franta.

Impreuna cu sotul sau, medicul si universitarul Heiko von der Leyen, Ursula von der Leyen, o figura importanta a taberei politice conservatoare, a crescut sapte copii, nascuti intre 1987 si 1999.

Inainte de a ajunge la conducerea Comisiei Europene in 2019, ea a mai fost ministru al Muncii si ministru al Familiei in Germania.Ursula von der Leyen este prima femeie aleasa sa ocupe prestigioasa functie, fiind inclusa in Top 100 cei mai influenti oameni din lume, realizat de publicatia Time Magazine, in 2020. Nascuta in Bruxelles, intr-o familie de germani, a studiat economie si medicina. Si-a cunoscut marea iubire in facultate, a devenit mama, de sapte ori, si a scris istorie in politica europeana. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre