Un nou scandal intre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu. De ce nu o mai lasa afaceristul sa isi vada copiii

/ / Modificat: 2021-10-20
Un nou scandal intre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu. De ce nu o mai lasa afaceristul sa isi vada copiii

Un scandal urias a izbucnit intre Adriana Bahmuteanu si fostul sau sot Silviu Prigoana. Afaceristul nu o mai lasa pe fosta lui sotie sa isi vada copiii. Recent, omul de afaceri a explicat si motivul acestei decizii radicale. 

El a explicat ca Adriana Bahmuteanu nu s-a vaccinat impotriva Covid si ii este teama ca micutii sa nu se infecteze cu coronavirus. In plus, in casa locuieste si tatal lui Silviu Prigoana, care are 90 de ani. 

„Nicio decizie a vreunei instante din aceasta tara nu ma poate obliga sa-i dau copiii unei persoane care in plina pandemie isi permite sa nu poarte masca si nici sa se vaccineze. De cateva luni il am la mine acasa si pe tata, o persoana de 90 de ani, care nu iese fara masca nici macar in curtea interioara, ca asa a auzit el ca este bine. Or, daca le dau voie copiilor in casa unei asemenea persoane, risc ca cei mici sa-mi aduca in casa! Si daca vine, gata, am scapat de tata! Numai ca eu nu vreau acest lucru!”, a declarat Silviu Prigoana, pentru Impact.ro

„Doamna a venit la poarta casei mele, insotita de un reprezentant al Protectiei Copilului. Am iesit cu copiii in poarta si am intrebat-o daca si-a facut vaccinul. Sau daca are ceva impotriva portului mastii, caci cum ajung copiii la ea, cum le smulge mastile de pe fata. Ea a scaldat-o. Eu, nu! Am cerut sa se consemneze in raportul celui de la Protectia Copilului despre acest amanunt, deloc de neglijat. Si nu i-am dat niciun copil. Anunt public ca nici nu o voi face pana cand doamna nu se va vaccina!”, a mai spus Silviu Prigoana, pentru sursa citata.

Taguri Parinti copii Certuri parinti

Articole recomandate

Citeste si despre