Un cuplu de actori celebri isi dezmosteneste copiii. De ce nu le vor lasa niciun ban

/ / Modificat: 2023-03-29
Un cuplu de actori celebri isi dezmosteneste copiii. De ce nu le vor lasa niciun ban

Multi ar fi tentati sa creada ca a te naste intr-o familie bogata si celebra este un privilegiu pe viata, ca nu iti va lipsi nimic si ca vei mosteni milioane de dolari, care sa iti asigure un trai luxos pana la batranete. In unele cazuri, lucrurile nu stau deloc asa.

Actorii Mila Kunis si Ashton Kutcher au ales sa le ofere copiilor lor o educatie care sa ii ajute sa obtina lucrurile materiale prin propriile forte si sa nu se bazeze pe nimeni.

Cei doi actori au povestit in trecut ca fiul si fiica lor, in varsta de 8 si 6 ani, nu sunt deloc niste copii privilegiati. Mila si Ashton nu isi rasfata copiii cumparandu-le multe jucarii, dimpotriva. In primii ani de viata, cei mici nici nu au primit cadouri de Craciun sau de ziua lor din partea parintilor, acestia considerand ca sunt prea mici pentru a intelege semnificatia lor. In prezent, micutii primesc cate un singur cadou, indiferent de ocazie, pentru a invata sa aprecieze mai mult lucrurile pe care le au.

Mila Kunis si Ashton Kutcher au mers chiar mai departe si au luat o decizie radicala cu privire la viitorul celor mici. Actorii planuiesc sa isi doneze averea obtinuta din cinematografie si sa nu le lase copiilor lor mostenire niciun ban. Ambii actori provin din familii modeste si au inteles de mici valoarea banilor, munca pe care trebuie sa o depuna pentru a-i castiga si neajunsurile din anumite perioade ale vietii.

Cei doi vor ca fiul si fiica lor sa realizeze ceva prin forte proprii si sa fie motivati sa munceasca pentru a razbi in viata. Tocmai din acest motiv au decis ca averea pe care au strans-o, in valoare de aproximativ 275 de milioane de dolari, sa nu fie mostenita de copiii lor, ci donata. Atat Mila, cat si Ashton sunt de parere ca daca micutii lor ar primi o suma mare de bani drept mostenire, nu ar mai fi la fel de motivati sa munceasca pentru a fi pe picioarele lor. Banii le-ar da o stare de relaxare si un confort material care i-ar impiedica sa se lupte pentru a castiga bani.

Cele doua vedete de la Hollywood sunt de parere ca a-i servi copilului pe tava ce are nevoie il impiedica sa evolueze si sa se ambitioneze. Tocmai de aceea prefera ca banii pe care i-au castigat din filme si seriale sa mearga intr-o directie unde este nevoie de ei, respectiv in zona caritabila. Ei sunt implicati in mai multe astfel de proiecte si au decis ca mare parte din banii lor sa mearga catre acestea, in loc sa le ramana mostenire copiilor.

FOTO: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Actrite, actori, cantareti Stimulare inteligenta copii Cupluri

Articole recomandate

Citeste si despre