Trauma prin care a trecut Andrei Aradits in copilarie, dupa divortul parintilor: "Ne spalau ca pe niste vite"

/ / Modificat: 2023-03-27
Trauma prin care a trecut Andrei Aradits in copilarie, dupa divortul parintilor:

Andrei Aradits a facut marturisiri cutremuratoare in cadrul podcastului moderat de Jorge. Acesta a povestit despre cea mai traumatizanta experienta pe care a trait-o in copilarie dupa ce parintii sai au divortat. 

„Ai mei au divorțat atunci când eram foarte mic și cred că am stat o iarnă la un cămin săptămânal. Am de acolo unele dintre cele mai triste amintiri din copilăria mea”, a povestit Andrei Aradits în cadrul podcastului. 

Mai mult, actorul a detaliat câteva dintre momentele teribile ale acelor vremuri. 

„Am aproape 50 de ani, fac în curând o jumătate de secol. Cu toate acestea, mi-am dat seama că am un reflex imbecil la autoritate. O rebeliune din asta adolescentină. Primul meu gând e să mă opun. Primul instinct e să zic nu.

 Ai mei au divorțat, eram mic, dar nu îmi amintesc să mă simt abandonat atunci. La căminul ăla am stat poate un an. (…) Ne puneau Miunel și Bălănel și toți copiii râdeau și eu stăteam acolo și plângeam și îmi era frig și urât. Și îmi aduc aminte la dușuri veneau și ne spălau, ne spălau ca pe vite și apa era întodeauna prea fierbinte și spuneam că frigea și îmi spuneau, hai gata! (…)

 Cred că un an am stat, îmi aduc aminte cu furie. (…) La căminul săptămânal, mama mă lăsa marți și mă lua vineri. „, a declarat Andrei Aradits, în podcastul lui Jorge, „Vorba lui Jorge”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Traume Traume copii Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre