Trauma din copilarie de care Jorge a vrut sa-i scuteasca pe copiii sai

/ / Modificat: 2023-08-17
Trauma din copilarie de care Jorge a vrut sa-i scuteasca pe copiii sai

Jorge este un artist foarte cunoscut, dar si un tata implicat. Cantaretul povesteste adesea despre familia sa, iar in urma cu multi ani a luat o decizie care sa ii ajute pe copiii lui sa isi accepte mai usor numele de familie. Pentru ca el in copilarie a fost complexat din cauza numelui sau, a facut un lucru care sa ii determine pe copiii sai sa fie mandri de numele pe care il poarta.

Desi toata lumea il cunoaste drept Jorge, putini stiu ca numele real al artistului este Gheorghe Papagheorghe. Atunci cand fetita lui, Karina, era foarte mica, artistul a primit propunerea de a dubla vocea unui cunoscut personaj din desene animate. Astfel, el i-a dat glas celebrului personaj Flynn Rider, din ”O poveste incalcita”, caruia i-a imprumutat si numele sau: Gheorghe Papagheorghe. Astfel, toti copiii care au vazut varianta romaneasca, dublata a desenului animat, au ajuns sa recunoasca acest nume.

Cand fiica lui a ajuns la scoala, colegii ei o recunosteau dupa nume. Acesta atragea multe zambete, insa in sens pozitiv, nu in sens de bullying, cum patea tatal ei atunci cand era la scoala.

”Era Karina foarte mica atunci cand am dublat, cred ca avea un an sau ceva de genul acesta. Deci sunt vreo 13 ani. Ea a constientizat cand era mai mare. Eu am urat numele asta toata copilaria mea pentru ca se facea misto de mine: papa lapte, papa de la Roma, papa pius, numai de asta auzeam cu Papagheorghe. Atunci am zis ca trebuie sa se intample ceva in viata mea ca sa nu pateasca si copiii mei acelasi lucru. Asa ca am dat vocea pentru Gheorghe Papagheorghe. Fiica mea a crescut, a ajuns la scoala, clasa I si toti copiii stiau de Gheorghe Papagheorghe. Cand o strigau profesorii Karina Papagheorghe, toti copii radeau, insa in sensul pozitiv, ceea ce pentru mine este jackpot, punct ochit, punct lovit”, a povestit cantaretul, intr-un interviu pentru EGO.ro.

Fiul sau vorbeste mai mult engleza

Daca in ceea ce o priveste pe fiica lui si-a atins scopul, baiatul sau nu este fascinat de filmele dublate de Jorge, ci prefera varianta originala, in limba engleza. Artistul a marturisit in acelasi interviu ca David, baietelui lui, se uita la filme in engleza si vorbeste mai mult aceasta limba, pentru ca si la scoala i se preda in engleza, iar cu bona vorbeste tot asa.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copilarie

Articole recomandate

Citeste si despre