Trauma din copilarie de care Delia Matache este marcata si azi. De ce era pedepsita mereu de mama sa

/ / Modificat: 2023-02-02
Trauma din copilarie de care Delia Matache este marcata si azi. De ce era pedepsita mereu de mama sa

Delia Matache este un personaj care obisnuieste sa vorbeasca deschis despre lucruri de care multi se feresc. A facut valuri cand a declarat ca nu isi doreste copii, dar si cand a rememorat chestiuni mai putin placute despre copilarie. Artista a dezvaluit acum ce pedepse primea din partea mamei sale pentru un gest inofensiv si a recunoscut ca acestea au facut-o acum sa aiba o adevarata obsesie.

„Mi-am dat seama de ce sunt obsedata de parfumuri. Mi-am adus amite cand eram mica si ma trimitea mama la cumparaturi, sa iau chestii de la piata: leustean, paine, sifon. Pastram restul si, cu mai multe resturi pastrate, din mai multe serii de cumparaturi, isi cumpara fata cate un parfum. Asta se intampla pe la 13 ani si mama, draga de ea, mi le arunca la gunoi drept pedeapsa. Pentru ca, vezi Doamne, la varsta aia nu era un semn bun ca eu sa am parfum”, a povestit Delia.

Artista nu vorbeste pentru prima oara despre amintiri neplacute din copilarie. In trecut, o stire cu o fetita umilita de tatal sau pentru ca nu a fost cuminte si pusa sa stea in genunchi, dezbracata, si cu mainile deasupra capului a facut-o sa reactioneze dur:

„Experienta pe care a avut-o fetita mi-a adus, asa, niste flashback-uri din gradinitia si cred ca si din cresa. Pentru ca am patit chestii asemanatoare, doar ca pe noi, cand ne pedepseau, ne lasau in chiloti. Pe vremea aia asa era, vad ca asa e si acum. Parintii te bateau, ca asa stiau de la parintii lor, ca trebuie sa te bata ca sa inveti, sa studiezi. Si la gradinita, uneori, primeai acelasi tratament”.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Traume

Articole recomandate

Citeste si despre