Tily Niculae, de urgenta la spital cu bebelusul: nu i s-au dezvoltat muschii

/ / Modificat: 2020-09-10
Tily Niculae, de urgenta la spital cu bebelusul: nu i s-au dezvoltat muschii

Actrita Tily Niculae, cunoscuta din serialul "La bloc", a devenit mamica pentru a doua oara in timpul starii de urgenta, in plina criza sanitara cauzata de pandemia de coronavirus. 

Actrita a marturisit ca a avut mari emotii la nastere si chiar a intampinat probleme de sanatate cu cel mic, deoarece a fost nevoita sa stea mai mult in casa cu bebelusul in varsta acum de 5 luni. Pentru ca si-a dat seama ca baietelul sau nu este in regula, a mers de urgenta la medic si a aflat ca micutul nu are muschii foarte bine dezvoltati. El are nevoie de sedinte de kinetoterapie pentru a creste normal.

„Radu, pentru ca s-a nascut in starea de urgenta, a dormit foarte mult. Acest copil nu a vazut lumina soarelui si lumina naturala si atunci muschiuletii lui nu sunt antrenati. si am aflat de treaba asta pe la 4 luni si mergem sa facem miscare. Am fost si cu scoala online si uite asa au trecut zilele si copilul nu a facut muschiuleti, dar recuperam acum”, a explicat vedeta.

Tily Niculae, depresie severa la prima nastere 

Dupa prima nastere, Tily Niculae a suferit de depresie si chiar a vorbit public despre starile prin care a trecut in acea perioada, dorind sa atraga atentia tuturor mamicilor despre aceasta afectiune. 

“Sunt tare fericita ca de data aceasta nu am fost in depresie dupa nastere. Depresia postnatala nu-i un lucru usor de gestionat, de cele mai multe ori este ascunsa. Cum sa o recunosti? Dispozitie depresiva; scaderea interesului si a capacitatii de a se bucura; scaderea sau cresterea apetitului alimentar; tulburari de somn; agitatie sau lentoare psihica; oboseala excesiva; sentimente de vinovatie si neajutorare; scaderea capacitatii de concentrare; stari de iritabilitate; anxietate; plâns facil; scaderea interesului sexual.

Retragere sociala; scaderea dorintei de comunicare si de implicare in activitati; absenta planurilor; sentimente negative si, uneori, obsesive fata de sine sau de copil (ex. teama de a nu-si rani copilul sau de a nu se rani pe sine)”, a scris ea in mediul online.

Sursa: huff.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre