Theo Rose, transformare totala! Cum s-a schimbat in timpul sarcinii. A marturisit tot!

/ / Modificat: 2023-02-05
Theo Rose, transformare totala! Cum s-a schimbat in timpul sarcinii. A marturisit tot!

Theo Rose, a povestit pe Instagram, pentru fanii acesteia, despre transformarile prin care trece in timpul sarcinii. Aceasta a marturisit ca a suferit o transformare totala, in ceea ce priveste corpul, dar ca ii place mai mult de ea acum, decat inainte de a fi insarcinata.

Viitoarea mamica este fericita sa observe schimbarile pe care i le aduce sarcina si nu se poate abtine sa-si faca poze cel putin o data pe saptamana.  In plus, aceasta a marturisit ca si-a cumparat haine speciale pentru gravida, de care este foarte incantata.

"Va spun sincer, si mie imi place cum arat gravida, mai mult fata de cum aratam inainte. Corpul meu a suferit niste transformari misto. Daca te uiti asa la mine vezi asa niste forme, ceea ce este extraordionar pentru una care nu a avut deloc. Mi-am luat si eu ca toate gravidele un body special, chiloti de femeie gravida, o bustiera si cand ma mai schimb mai fac cate o poza.

Am telefonul plin de poze cu mine gravida, cu burta, saptamanal imi fac poze. M-am gandit intr-o zi, sa imi fure telefonul si sa puna pozele sa ma vada lumea si pe mine ca acum imi place", a povestit Theo Rose, pe Story.

Theo Rose, pofte de gravida

Ca pentru orice gravida, sarcina a venit pentru Theo Rose cu anumite pofte pe care nu poate sa nu si le satifaca.

”Am o problema de gravide. As manca corn cu gem, strudel cu visine, proaspete. De unde iau? Prin zona pe unde filmam noi nu au la patiseriile astea. Nu este ce trebuie. Nu e gustul la care ma astept eu. Spuneti-mi daca stiti, m-ar ajuta.”, a mai zis cantareata, pe Instagram.

FOTO: romaniatv.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Vedete Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre